17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Mediașul va avea un buget de peste 285 de milioane de lei, în 2023

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

285 de milioane de lei va fi bugetul municipiului Mediaș pentru anul în curs. Reprezentanții municipalității au postat pe site-ul Primăriei Mediaș proiectul de buget pentru acest an.

Peste 269 de milioane de lei este bugetul pentru acest an al municipiului de pe Târnava Mare, din totalul bugetului local 111 milioane de lei fiind valoarea proiectelor cu finanțare internațională. La veniturile din buget se adaugă și excedentul de aproape 16 milioane de lei, astfel încât totalul veniturilor și disponibilului din excedentul bugetar va fi de 285 de milioane de lei.

banner

Din bugetul total, peste 34 de milioane de lei se vor regăsi la capitolul servicii publice generale, care include cheltuielile de personal și cheltuielile materiale. Capitolul Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională are la dispoziție peste 4 milioane de lei, cea mai mare parte a sumei fiind alocată Direcției Poliția Locală Mediaș.

Cheltuielile socio-culturale vor primi în acest an peste 113 milioane de lei, la acest capitol fiind incluse cheltuielile legate de învățământ, sănătate, dar și banii pentru asistență socială și Direcția pentru Cultură.

Peste 69 de milioane de lei sunt alocați capitolului Servicii și Dezvoltare Publică, Locuințe, Mediu și Ape, iar 68,4 milioane de lei vor reveni acțiunilor economice, unde sunt incluși banii pentru transport, dar și pentru investițiile la străzi.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect