19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Proiect european pentru romii din cartierul copșean Târnăvioara

Cele mai citite

Recent, Primăria Copșa Mică a semnat contractul de finanțare încheiat cu Consiliul Europei prin programul Romact, pentru derularea proiectului “ Acces în comunitatea de romi, Târnăvioara”.
Prin intermediul proiectului se va acorda o finanțare nerambursabilă de maximum 5.000 de euro, sumă prin intermediul căreia se vor construi trotuare pe o lungime de 85 de metri și 5 podețe de acces în zona locuințelor pentru persoanele rome din zona comunității defavorizată din Târnăvioara.
Contribuția Primăriei Copșa Mică se referă la asigurarea unui număr de 48 de pachete de protecţie și igienă, cu măști de protecţie, săpun, pastă și periuță de dinți. De asemenea, primăria va pietrui drumul de acces din zonă, în suprafață de 525 de metri pătrați și va monta 10 metri de bordură. Proiectul se va desfășura în perioada 1 octombrie-31 decembrie 2021.
Programul Romact este o initiativă comună a Comisiei Europene și Consiliului Europei menită să ajute primarii și administraţiile locale să coopereze cu comunitățile de romi în vederea dezvoltării de politici și servicii publice pentru toată populația, inclusive cea de etnie romă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Modificarea kilometrajului unei mașini, interzisă prin lege de astăzi

Începând de astăzi, 29 mai 2023, modificarea kilometrajului unei mașini va fi interzisă prin lege.O nouă lege, prin care...
spot_img

Știri pe același subiect