6.2 C
Sibiu
marți, martie 5, 2024

Tineri fără permis și cu motocicletă neînmatriculată, descoperiți de polițiști

Cele mai citite

Doi tineri au dosare penale după ce au fost prinși fără permis, respectiv cu o motocicletă neînmatriculată, în Sibiu și Valchid.
 
Joi dimineața în jurul orei 1, în municipiul Sibiu, pe strada Octavian Goga, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus de către un medieșean în vârstă de 23 de ani. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că șoferul nu deține permis de conducere, întocmindu-se, astfel, un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.
Miercuri seara, în satul Valchid, polițiștii au descoperit un localnic, în vârstă de 20 de ani, în timp ce conducea o motocicletă deși nu deține permis de conducere. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că mototcicleta este nînregistrată sau neînmatriculată. Tânărul s-a ales cu dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînregistrat sau neînmatriculat.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Indemnizația de șomaj a crescut de la 1 martie. S-au majorat și celelalte stimulente pentru ocuparea forței de muncă

Baza de calcul a indemnizaţiei de şomaj şi a altor măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă oferite...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect