10.2 C
Sibiu
miercuri, mai 29, 2024

VIDEO. S-a tăiat cireșul. Un sibian revoltat reclamă un posibil abuz

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Un sibian revoltat ne scrie că cineva a tăiat un cireș, spune el, de aproximativ 45 de ani, care i-a însoțit copilăria și tinerețea. Prin intermediul Sibiu100%, dorește să tragă un semnal de alarmă asupra unor astfel de situații, mai ales că nimeni din cei pe care i-a contactat nu știe să-i ofere informații dacă această procedură a fost avizată, sau nu, de către autoritățile locale.

Publicitate

„Ăsta este un abuz grav”

Redăm în cele ce urmează mesajul cititorului: „Acel cireș avea cam 45 de ani, era superb, și în luna iunie dezvolta niște cireșe faine. Eu am copilărit aici din 1982, căci aici in zona asta au trăit părinții mei și era o livadă micuță. Adresa mai exact este strada Rahovei, aproape de colț cu strada Oștirii, iar între blocul din filmuleț și blocul meu este o alee care urcă înspre parcarea cea mare dintre blocuri. Dacă vreți să veniți pe teren, să verificați, sunt mulți pomi înalți, dar cineva a ales să taie cireșul cel mare, de la crengile generale, nu de la ramificații. Ăsta este un abuz grav. Știu că în orice cartier, în fața unei case sau bloc, terenul aparține primăriei respective din acel oraș și nu este voie să se taie nici măcar iarba fără autorizarea primăriei și consiliul local. Altfel, din câte știu, este caz penal pentru distrugere publică. Vă rog din suflet să postați în ziar sau pe net despre asemenea abuzuri, sperând că poate românul nostru nu mai face așa ceva”.

Publicitate

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Ministerul Muncii a stabilit. Ce categorii de oameni vor avea creșteri mari de pensii

Ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a declarat că recalcularea pensiilor după noua formulă este prioritară pentru minister.Simona...

Știri pe același subiect