2.3 C
Sibiu
miercuri, februarie 21, 2024

„Un candidat sprijinit de Iohannis câștigă (n.red. la Primăria Sibiu), dacă sibienii sunt masochiști”

Cele mai citite

Ludovic Orban și organizația locală l-au desemnat, astăzi, pe Ciprian Faraon drept propunere pentru funcția de primar al Sibiului din partea formațiunii Forța Dreptei.

Deocamdată, s-a stabilit că USR-PMP- FD, ce formează Alianța Dreapta Unită, vor merge pe liste comune doar la europarlamentare. Ce urmează pentru locale nu s-a concretizat în interiorul Alianței, însă în opinia lui Orban este cea mai bună soluție pentru a contracara PSD și PNL la nivel local este un candidat comun.

„Eu cred că și la alegerile locale trebuie să existe liste comune, deoarece PSD și PNL sunt puternice și doar uniți putem reuși. Vom stabili colaborarea finală pentru Locale, după alegerile europarlamentare”, a spus Orban.

Ciprian Faraon este propunerea FD, Ruxandra Cibu Deaconu a fost desemnată pentru Primăria Sibiu din partea USR, în timp ce propunerea PMP se lasă așteptată. Întrebat, cât timp sașii vor mai conduce Primăria Sibiu, Ludovic Orban a declarat: „Având în vedere slaba prestație a președintelui Iohannis din cel de-al doilea mandat, un candidat sprijinit de Iohannis este puțin probabil să mai câștige Primăria Sibiu. Dacă totuși câștigă, înseamnă că sibienii sunt masochiști”, afirmă Ludovic Orban.

Acesta a continuat spunând că este inadmisibil ca PSD și PNL să nu stabilească până acum calendarul alegerilor pentru acest an. „Cine votează PNL, de fapt votează PSD”, crede Orban, caracterizând relația existentă între cele două partide de la guvernare.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Investiții importante la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”

Clădirea Colegiului Național Pedagogic "Andrei Șaguna" va fi modernizată și mai eficientă energetic în urma derulării unui proiect de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect