19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Magda Ţiţonia rămâne consilier judeţean

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Maria Magdalena Ţiţonia îşi păstrează funcţia de consilier judeţean, după ce de pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean din 31 ianuarie au fost retrase proiectele de hotărâri prin care PPDD a solicitat luni retragerea calităţii de ales judeţean a acesteia, ca urmare a excluderii din partid. PPDD a revenit însă asupra primei decizii şi a trimis o nouă cerere Consiliului Judeţean: „Partidul Poporului Dan Diaconescu vă solicită retragerea de pe ordinea de zi a proiectului de hotărâre privind încetarea de drept înainte de expirarea duratei normale a mandatului doamnei Maria Magdalena Ţiţonia şi a proiectelor de hotărâre privind validarea mandatelor de consilieri al domnului Borcan Constantin şi al domnului Cristea Radu”, au transmis reprezentanţii PPDD.

banner

Referitor la această schimbare, Simona Man, preşedintele Biroului Permanent Naţional PPDD, a explicat pentru postul de televiziune Antena 1 Sibiu: „Motivele primei decizii au fost, cel puțin aparent, destul de temeinice. A stat la baza acestei decizii o notă de fundamentare adresată Biroului Naţional de Coordonare, ulterior doamna Magda Țițonia făcând o contestație la Comisia de Statut Etică și Litigii, la nivel național. Se pare că argumentele doamnei Țițonia sunt foarte întemeiate, iar noi am luat act de această contestație, am hotărât să oprim acest demers până când se va face o analiză pertinentă asupra situației şi vedem ce va decide biroul de coordonare după această analiză”.
Maria Magdalena Ţiţonia a declarat:
„Pentru moment, nu doresc să comentez această situaţie. Tot ce pot să vă spun e că prin amabilitatea şi deschiderea conducerii centrale de la Bucureşti lucrurile se vor rezolva şi vom continua împreună pe acest drum”. Odată cu Maria Magdalena Țițonia au mai fost excluși din organizația PPDD Sibiu Maria Miclăuș și Ioan Sombatin. Maria Magdalena Ţiţonia a candidat în 2012 la preşedinţia Consiliului Judeţean, totalizând peste 15.500 de voturi, un număr mai mare decât totalul voturilor obţinute de lista de consilieri judeţeni ai PPDD Sibiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Un nou război se profilează la orizont: Taiwanul susține că va fi invadat de China

În timp ce Europa este epuizată de un război de durată, pornit de Rusia, care a invadat Ucraina invocând...
spot_img

Știri pe același subiect