13.1 C
Sibiu
luni, septembrie 26, 2022

Un nou partid politic își reunește duminică filialele. Europarlamentarul Maria Grapini va fi prezentă!

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Europarlamentarul Maria Grapini vine la sfârșitul acestei săptămînii la Sibiu pentru a fi prezentă la reuniunea filialelor judetene ale Partidului Puterii Umaniste (social –liberal), eveniment ce va avea loc duminică, 4 octombrie, la Hotel Ramada din Sibiu.
Maria Grapini face parte parte din Comitetul de Initiativa al PPU,formatiune politica nou înființată, care ăși propune promovarea valorilor umaniste.
„Membrii Partidului Puterii Umaniste cred în manifestarea liberă a personalității umane prin exercitarea deplină a drepturilor fundamentale ale omului, a demnității umane și au ca scop asigurarea unui climat politic favorabil susținerii intreprinzătorilor particulari , a initiativei private, ducând astfel la dezvoltarea și bunăstarea fiecărui individ în parte. Facem un apel către toți cei care se regăsesc în aceste valori, să ni se alăture în încercarea noastră de a demonstra că Statul este al oamenilor nu oamenii ai statului, contribuind astfel la o schimbare fundamentală de sistem!”, a transmis Ana Ancuța Floroiu, președinte interimar PPU, filiala Sibiu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect