13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

7 formatiuni politice din Sibiu sustin candidatura lui Victor Ponta

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Intr-o conferinta de presa,orgnizata miercuri, 12 noiembrie, la sediul PSD Sibiu, formatiunile politice care sustin candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale si-au expus mesajele catre sibieni cu privire la acordarea votului de duminica, 16 noiembrie.

Mesajul lui Ioan Cindrea, Președintele Organizației Județene PSD Sibiu:
Se împlinește anul acesta un sfert de secol de la Revoluția care ne-a eliberat de comunism și totalitarism, iar azi, mai mult ca oricând, trebuie să fim uniți și mândri că suntem români. Și să folosim la adevărata valoare dreptul democratic de a vota, de a alege. Duminică votăm ca să ne alegem președintele pentru următorii 5 ani și vreau să clarific două aspecte legate între ele: în primul rând nu trebuie să mai existe confuzie între social-democrația, pe care sunt onorat să o reprezint aici, și comunism. Social-democrații nu sunt comuniști! De altfel, nici un partid de stânga nu se identifică cu acea pată neagră a istoriei.
În al doilea rând trebuie să înțelegem și să folosim foarte bine democrația câștigată acum 25 de ani. Democrație înseamnă că există cel puțin două păreri, iar adepții lor trebuie să se asculte și să nu cadă în păcatul totalitarismului prin respingerea a tot ceea ce nu corespunde cu propria opinie. Trebuie să fim constructivi și deschiși.
De aceea eu, acum, îmi exprim susținerea pentru Victor Ponta, pentru ca el să devină viitorul președinte al României și vă dau câteva argumente:
 E tânăr, un bun român, este creștin, aproape de oameni și are o familie extraordinară.
 S-a ținut de cuvânt, i-a ajutat pe pensionari, pe bugetari, pe tineri și pe antreprenori și a făcut economia săîși revină.
 Îi pasă de oameni, fapt demonstrat de măsurile luate încă din prima ședință de Guvern, spre deosebire de contracandidatul său, Klaus Werner Iohannis, căruia nu i-a păsat de sibieni pe care nu i-a mai primit în audiență sau nu le-a îmbunătățit condițiile de viață de la periferia orașului.
 Reprezintă generația nouăși nu face politică după vechile tipare. Avea doar 17 ani la Revoluție.
 Nu a făcut parte din structuri politice comuniste, în vreme ce candidatul Klaus Werner Iohannis a făcut.
 Nu face scandal, spre deosebire de ceilalți. Vrea săîi unească pe români pentru marile obiective. Va aduce o echipă unită, care să tragăîn aceeași direcție.
 S-a luptat mereu cu Băsescu și vrea să schimbe ce s-a facut rău în ultimii 10 ani. Va duce schimbarea până la capăt!
 Are experiență și capacitate de a conduce țara și se bucură de susținerea liderilor europeni și americani. Este aproape de Armatăși e un promotor al independenței energetice față de Rusia.
 A lăsat Justiția săîși facă treaba, vrea ca politica să nu mai intre în toate zonele – a promovat tineri, tehnocrați, oameni profesioniști.
 Va duce România spre Vest, îi va apăra pe români, va susține și promova valorile autentice pentru că este mândru că este român.
Pentru toate acestea, îi îndemn pe toți locuitorii județului Sibiu să aibă încredere în Victor Ponta și să îi acorde votul pentru ca el, Victor Ponta, să aducă o schimbare pozitivă în toată societatea românească!
Mesajul lui Constantin Sofrone, Președinte – Organizația Județeană Partidul Conservator din Sibiu:
Dragi Sibieni,
Pe 16 noiembrie 2014 vom merge la vot și fiecare dintre noi va vota potrivit conștiinței sale civice, opțiunii politice și simpatiilor lui electorale.
Eu voi vota pentru funcția de Președinte al României pe Victor Ponta din următoarele considerente:
Vreau o Românie unită, nu o Românie dezbinată, bicoloră, polarizată, ci o țară a tuturor românilor de aici și de pretutindeni.
Instituții consolidate, independența Justiției, lupta împotriva corupției și a corupțiilor, așa încât nimeni să nu fie mai presus de lege, mai ales cei din clasa politică.
Conservarea culturii și identității comunităților românești din afara țării, cât și a comunităților de orice etnie din interiorul României.
Tinerii să fie considerați cu adevărat viitorul României, iar România să devină adevărata lor casă.
O națiune sănătoasă trupește și sufletește prin redeschiderea și construcția de noi spitale, școli, biblioteci, muzee și alte instituții educaționale.
Respectarea cu fermitate a angajamentelor asumate la nivelul Uniunii Europene și NATO.
Pact Național de Dezvoltare pentru 20 de ani, prin consens cu toate forțele politice.
O economie performantă în Europa și în regiune.
Nivel de trai ridicat pentru toți românii, atât angajați, cât și pensionari.
Tehnologizarea agriculturii și subvenționarea acesteia la standarde europene.
Atragerea în sistemul public, dar și privat a cât mai multor tineri pentru a contribui la reformele necesare unei Românii Puternice.
Mesajul lui Petru Duca,Președinte Partida Romilor Pro Europa – filiala Sibiu:

Noi, Partida Romilor Pro Europa avem filiale în 42 de judeţe şi toţi îl susţinem pe domnul Victor Ponta la funcţia de preşedinte al României. Avem două argumente pentru susţinerea domnului Victor Ponta: primul, pentru că este român şi este ortodox. Al doilea argument: domnul Iohannis, de când e primarul Sibiului, niciodată pe noi romii nu ne-a primit nici în audienţă. Eu ca preşedinte de partid am discutat cu secretara şi i-am spus: vreau să discut cu domnul primar că avem multe probleme în oraşul Sibiu. Sunt mulţi romi care vroiau ajutor social, care nu au cum să trăiască, locuinţe sunt.Vă dau un exemplu: în Ţiglari sunt grasonierele vai de capul lor şi putea să bage pe unii care,în loc să stea în barăci pe malul Cibinului, puteau să stea în garsoniere. Nu a vrut nicodată. Nu m-a primit niciodată.
Şi încă un argument:ştiţi, noi suntem cetăţeni români de etnie romă. Totdeauna de 1 Decembrie ne-am dus şi am depus câte o coroană.Şi noi, şi Centrul Creştin al Romilor condus de Cioabă. Pe domnul primar nu l-am văzut niciodată. Poate dumneavoastră, presa,dacă aţi fost acolo, l-aţi văzut vreodată pe domnul primar să depună o coroană?
Noi toţi romii îl susţinem pe domnul Victor Ponta la funcţia de preşedinte.

Mesajul Iuliei Gavrila, presedintele Organizatiei de Femei PLR Sibiu: PLR Sibiu susține candidatura lui Victor Ponta pentru continuarea proiectelor sub sigla USL 2012
Turul al doilea al alegerilor prezidențiale de anul acesta are o miza imensă!
Liderul nostru național, Călin Popescu Tăriceanu împreună cu toți membrii PLR,îl susțin necondiționat pe candidatul PSD, Victor Ponta pentruturul al doilea alalegerilor prezidențiale,având garanția că toate proiectele social-liberale,începute de USL,vor fi continuate.
Sunt proiecte votate de majoritatea covârșitoare a românilorîn 2012, idei pentru care românii au ieșit în stradă și pentru care noi, liberal-reformatorii, dorim acum să oferim sprijinul nostrului Victor Ponta.
De aceea, îi rugăm pe toți liberalii adevărați, pe toți sibienii susținători ai lui Călin Popescu Tăriceanu din turul întâi să voteze cu Victor Ponta care va face o echipă foarte bună cu domnul Călin Popescu Tăriceanu.
Cu Victor Ponta președinte și Călin Popescu Tăriceanu prim-ministru avem convingerea că atât la nivel național, câtși local, vom beneficia de creștere economică, în paralel cu măsuri de consolidare socială. România are nevoie să revină la normalitate după 10 ani caracterizați de războaie politice și dezbinări la nivelul societății pornite, de cele mai multe ori, de la Cotroceni.
Mai mult, domnul Tăriceanu a demonstrat că este un premier eficient, cu principii solide și experiență, un premier care nu s-a supus lui Basescu.
Mesajul Magdei Titonia, consilier judetean PP-DD: ’’ PP-DD NU VA VOTA KLAUS IOHANNIS! ’’:

Preşedintele fondator al PP-DD, DAN DIACONESCU, a declarat că PP-DD îşi păstreaza identitatea şi rămâne fidel valorilor promovate în faţa românilor prin ’’Proiectul celor 100 de puncte’’.
Astfel, în urma consultărilor purtate cu electoratul care l-a votat, cu parlamentarii PP-DD, cu liderii organizaţiilor judeţene, Dan Diaconescu confirmă faptul că: ’’ peste 75% dintre sufragii au înclinat într-o anumită direcţie. Din păcate avem de ales între două variante: între un şef şi cel care a încercat să devină adjunctul său, nu mai departe de primăvara acestui an. Evident că opţiunile celor 75% dintre susţinătorii mei, dintre alegătorii mei au înclinat balanţa către şef „.
De asemenea, Dan Diaconescu a reiterat un aspect foarte important pentru toţi românii care l-au votat în turul I:
’’ Avem demnitate şi nu renunţăm la principiile şi valorile promovate în faţa electoratului.
Victor Ponta rămâne un mare adversar politic al meu. Sper ca odată ajuns preşedinte să onoreze cele 20 de măsuri pe care şi le-a însuşit din programul meu politic . În cazul în care nu o va face, vom reîncepe războiul împotriva sa.
Prin urmare, propunem susţinerea celui care astăzi este prim-ministru, a celui pe care poporul l-a votat în numărul cel mai mare în primul tur.
Aşadar, îi invit pe toţi românii să se prezinte la vot şi să facă ceea ce doresc ei în cabina de vot. Nu voi tranzacţiona niciodată, nu voi negocia cele 400.000 de voturi, dar le voi spune românilor, în fiecare zi, până duminica viitoare, care sunt motivele pentru care să NU îl voteze pe Klaus Iohannis :
– Nu ne-a convins niciodată că nu este implicat în vânzarea de copii, iar în convingerile mele, un om care a vândut copii nu poate fi preşedintele României
– Este înconjurat de cei care au tăiat salariile şi pensiile, de cei care au făcut cel mai mare rău României în ultimii 20 ani: Vasile Blaga, Elena Udrea, Adriean Videanu, Roberta Anastase, Radu Berceanu, Sorin Blejnar, Laszlo Tokes. Aceasta este dovada vie că este omul lui Traian Băsescu.
– Nu este un nume nou în politică. Este un ciocoi care are 7 case şi care şi-a îmbogăţit prietenii cu contracte de la Sibiu.
– Este un politruc, un oportunist, care s-a chinuit cu orice preţ să obţină o funcţie, fie cea de premier, fie cea de vicepremier. Din fericire pentru România nu a reuşit.
– Este sprijinit de Laszlo Tokes şi de extremiştii maghiari care doresc ruperea Ardealului de România şi care de 20 de ani denigrează poporul român. Cine este susţinut de extremişti, nu poate fi un BUN ROMÂN!
Nu îmi place Victor Ponta, ştiţi că am luptat împotriva lui mereu, însă prin comparaţie cu Klaus Iohannis, este mai bun pentru România. ’’
Departamentul de Comunicare al
Partidului Poporului-Dan Diaconescu ____________________________________________

Mesajul lui Florin Staicu, prim-vicepresedinte Organizatia Judeteana UNPR Sibiu: UNPR VOTEAZA VICTOR PONTA!
:
Iata cateva argumente pentru care UNPR si aliatii sai electorali, PRM si Partidul Alianta Democratica a Romilor, sustin candidatura domnului Victor Ponta la Presedintia Romaniei:
In politica, cel mai greu este sa te tii de cuvant. Iar domnul Victor Ponta s-a tinut de cuvant. A reintregit salariile si pensile taiate ilegal, a crescut alocatiile pentru copii si pentru categoriile defavorizate, a reluat cresterea economica sanatoasa a Romaniei.
Noi credem ca a venit timpul ca Romania sa aiba un presedinte din generatia tinerilor care au facut revolutia in decembrie 89. Victor Ponta are 42 de ani si reprezinta aceasta generatie.
In mandatul de 5 ani al viitorului presedinte, vor avea loc doua evenimente majore pentru Romania. In 2018 vom implini 100 de ani de la Marea Unire, iar in 2019 Romania va detine presedintia Consiliului Uniunii Europene. Pentru aceste doua evenimente avem nevoie de un presedinte care sa ne reprezinte cu cinste si care sa ne faca mandri ca suntem romani!
VOTATI VICTOR PONTA!
Asa sa ne ajute Dumnezeu!
Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei
Organizatia judeteana Sibiu

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect