25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Concert Delia, 8 mai 2022, ora 19, Sala Transilvania.

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Ai auzit de primul concert cu acces NFT din Sibiu?
Delia, 8 mai 2022, ora 19, Sala Transilvania.
Delia susține la Sibiu primul eveniment cu acces exclusiv pe bază de NFT, tehnologie adusă în premieră de Ofero Events.
Concertul va avea loc duminică, 8 mai 2022, începând cu ora 19 la Sala Transilvania și va fi deschis de DJ Vali Bărbulescu.
NFT-urile se pot achiziționa de pe platforma Ofero Events (ofero.events) unde disponibile toate detaliile necesare, sub formă de pași și tutoriale. Pentru cei care întâmpină dificultăți, echipa Ofero Events vă asigură suportul în această săptămână în cadrul Promenada Mall (str. Lector, etajul 2, Co-working space).
Prin acest concert, Ofero Events revoluționează industria organizării de evenimente, deschizând astfel drumul utilizării cryptomonedelor în viața reală, prin aplicații concrete.
Cei prezenți la concert, prin scanarea NFT-ului de acces, vor intra automat în tragerea la sorți pentru airdrop-urile puse la dispoziție de partenerii Ofero Events și au șansa de a câștiga unul dintre cele 2 laptop-uri Basm, un telefon HIDR și alte accesorii crypto.
After-party-ul va avea loc la Cotton Club (str. Dr. Ion Rațiu, nr. 9), după ora 22, accesul fiind liber pentru toți cei pasionați de lumea crypto și nu numai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect