27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Interviu cu Dr. Maria Iliuț, Manager General Clinica Misan Med

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

„Îmi place foarte mult să fac ceea ce fac și nu mă văd făcând nimic altceva”

Dr. Maria Iliuț
MG 2364 Blur
Dr. Maria Iliuț
banner

Ce înseamnă cei zece ani pentru cea care a luptat și a reușit să își îndeplinească acest vis, tradus acum prin Clinica Misan Med?

Multă muncă, foarte multă muncă, deseori sacrificii, dar, în același timp și foarte multe satisfacții. Mai mult, visul acesta trebuie să meargă mai departe pentru că medicina evoluează, iar pacienții trebuie să primească servicii de cea mai înaltă calitate. Ori asta înseamnă același lucru: muncă sacrficii și împlinire profesională și sufletească.

Care e cartea de vizită a Clinicii Misan Med?

Ca să fiu succintă, aș spune că numărul mare de pacienți pe care îi avem reprezintă cartea noastră de vizită. Pentru că la Clinica Misan Med, pe lângă aparatura de ultimă generație, pe lângă serviciile pe care le oferim, spitalizare de zi (gastroenterologie, medicină internă, cardiologie și mici intervenții de chirurgie generală), analize de laborator performant, consultații în ambulatoriu, le acordăm pacienților grija de care orice om suferind are nevoie din partea unui medic. Iar la Clinica Misan Med, pe lângă profesionalism, doctorii empatizează  cu pacienții. Iar asta este o altă carte de vizită minunată pentu Clinica Misan Med.

Dincolo de consultațiile contracost, le oferim pacienților noștri consultații gratuie pentru că multe din specialitățile noastre sunt decontate de Casa Județeană de Sănătate. M-am implicat pentru obținerea constractelor cu Casa de Sănătate, tocmai pentru a veni în întâmpinarea și sprijinul pacienților noștri.

Dr. Maria Iliuț

Ce înseamnă pacientul pentru dumneavoastră?

Așa cum spuneam, parte integrantă a acestui vis – Clinica Misan Med – este pacientul. Pentru că atunci când am decis să devin medic am știut că omul este cauza pentru care voi lupta. Pentru el și pentru sănătatea lui. Nu poți să faci medicină fără să îți pese sau să fii empatic cu suferința omului. Pentru că dincolo de diagnostic, de tratament, pacientul are nevoie de o vorbă bună, de încurajare și de încredere. Aceasta înseamnă pacientul pentru mine, iar doctorii din Clinica Misan Med nutresc aceleași valori ca ale mele.

CLINICA MISAN MED stabilește standardul calității serviciilor medicale pentru sibieni

Ceea ce te surprinde în mod cu totul excepţional atunci când interacţionezi cu personalul CLINICII MISAN MED este disponibilitatea şi amabilitatea cu care îți ies în întâmpinare, începând de la recepţie, până la toţi ceilalalţi angajaţii implicaţi în procesul medical, care, pentru acele momente, reuşesc să te facă să te simţi parte din echipă. De aceea CLINICA MISAN MED este mai mult decât o clinică, este un loc cu suflet, o comunitate de curaj şi implicare ce te face, inevitabil, să revii. Foarte mulţi pacienţi o fac de peste zece ani, de când Clinica Misan Med şi-a început activitatea, alţii se alătură cu fiecare nouă vizită sau solicitare medicală. Astfel nu mai surprinde pe nimeni faptul că, la acest moment, Clinica Misan Med are foarte mulţi pacienţi fideli, plasând-o în topul fruntaş al preferinţelor sibienilor în materie de servicii medicale.

CLINICA MISAN MED împlineşte la 1 AUGUST, 10 ani de activitate pentru sibieni şi nu numai. Un produs local, al unei sibience curajoase, cu multă pasiune şi dedicare pentru actul medical, care a îndrăznit să lupte cu perseverenţă şi abnegaţie pentru visul său. E vorba de Doamna Dr. Maria Iliuţ, manager general CLINICA MISAN MED. Trăsătura definitorie pe care o identifici când vorbeşti cu doamna doctor e autenticitatea, sau cel puţin aceasta e constanţa pe care o descoperi în tot ceea ce face şi  se reflectă în activitatea de zi cu zi a clinicii.

10 Ani

Povestea Misan Med a început în anul 2003, cu profil de asistenţă medicală generală şi specializată, prin înfiinţarea Centrului Medical Misan Med. Germenele unei astfel de aventuri antreprenoriale s-a ivit atunci când, după zeci de ani de muncă în sistemul de Stat, d-na dr. Maria Iliuţ a decis că îşi doreşte altceva, un cadru de muncă prietenos, un ambient curat, elegant şi familiar, construit potrivit aspiraţiilor şi profesionalismului său, un loc de suflet la îndemâna pacienţilor şi, mai ales, un act medical de înaltă calitate. Cererea de servicii și amploarea solicitărilor duc cu necesitate la altă etapă de dezvoltare. Astfel, deşi iniţial Misan Med pornise ca o mică afacere având ca profil principal Medicina Muncii, din anul 2012, din dorinţa de a acoperi o gamă cât mai diversificată de servicii medicale de diagnostic şi tratament, a fost inaugurată CLINICA MISAN MED, acreditată conform Standardelor Internaţionale de Calitate, având la momentul acela 52 medici specialişti, 30 de specialităţi şi un laborator de analize medicale performant.

Anii ce au urmat au fost unii de succes. Clinica, s-a extins cu servicii dintre cele mai ofertante, echipamente de ultimă generație și profesioniști foarte dedicați. Investiţiile în aparatură medicală performantă, lărgirea constantă a ariei de acoperire a serviciilor medicale, au dus ca, la ora actuală, clinica să asigure din toate punctele de vedere pacienţii care apelează la serviciile medicale purtând marca Misan Med. Cooptarea unei echipe de medici competenţi şi recunoscuţi, cât şi prezenţa unui personal auxiliar bine pregătit sunt menite să consolideze locul ocupat de CLINICA MISAN MED pe piaţa de profil din judeţul Sibiu şi zone limitrofe.

După acești 10 ani, clinica are un palmares de echipamente redutabil: ecografe Philips Doppler color 3D şi 4D, Samsung, Vivid 270, Voluson P10, electrocardiografe, spirometre, holtere EKG, holtere TA, audiometre, osteodensimetru DEXA Medix 90, videoscop gastrointestinal Olympus, laser endovenos Leonard Dual 45, Laser chirurgical, analizoare de biochimie, hematologie, sistem de electroforeză, coagulometru etc.

Un alt aspect important al activităţii prestate, după cum precizează reprezentanții clinicii, este şi educarea pacienţilor în scopul prevenirii afecţiunilor medicale, printr-o monitorizare continuă a stării sănătăţii. Totodată în sprijinul pacienţilor CLINICA MISAN MED a încheiat contract cu CJAS pentru mai multe specialităţi (Medicină internă, Cardiologie, Psihiatrie, Gastroenterologie, Diabet, Urologie, Dermatologie, Ecografie,  Chirurgie generală, Ortopedie, Neurologie, Analize de Laborator), consultaţiile fiind gratuite. Datorită echipei de specialişti şi aparaturii performante Clinica Misan Med asigură un diagnostic cert şi rapid, acoperind patologii complexe prin Spitalizare de Zi (Medicină Internă, Cardiologie, Gastroenterologie, Chirurgie Generală), consultaţii de specialitate, investigaţii de laborator şi paraclinice. Un examen clinic complet într-o singură zi, un proces complex de evaluare a stării de sănătate va fi asigurat de aproximativ 100 de cadre medicale pentru o varietate de specialităţi medicale.

În viitorul apropiat, CLINICA MISAN MED va continua extinderea ofertei de servicii şi investiţii, ce vor avea ca şi efect întregirea serviciilor medicale profesionale. De asemenea, dezideratul și proiectul cel mai important, în termeni de viitor va fi extinderea clinicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect