17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

MOBI – Un nou proiect al A.C.S.Motorsport Sibiu

Cele mai citite

Motto: Dacă vrei să ajungi departe în călătoria ta spre succes, fii partener cu alții care știu cum să facă lucrurile să se întâmple.

banner
banner
banner
banner

Așa au făcut și cei de la ACS Motorsport Sibiu. Alături de parteneri strategici au inițiat un nou proiect educațional în domeniul mobilității și siguranței în trafic pentru tineri.

Proiectul vizează educația pentru siguranță, care în conformitate cu normele europene, este bine să înceapă de la vârste fragede.

Prin acest proiect am dori să jucăm un rol esențial în creșterea gradului de conștientizare și înțelegere a prevenirii evenimentelor neplăcute și neprevăzute,a îmbunătățirii siguranței în trafic mai ales în rândul tinerilor,aceștia fiind unul dintre cele mai vulnerabile grupuri dintre participanții la trafic.

declară inițiatorii proiectului MOBI

Prima activitate a avut loc în 7.06.2023 și s-a numit :”Cum mă comport ca pieton și importanța unui comportament adecvat în autoturism”.

Preșcolarii și școlarii de la școala și grădinița “Fram” alături de oaspeții lor veniți de la “Waldkinder Free School” au fost  familiarizați cu regulile de circulație de către d-nul Ionuț Natea și au aflat care sunt primele măsuri în caz de urgență de la echipajul ambulanței “Live Savers”.

Veseli și exuberanți dar în același timp dornici de a pune în practică ceea ce au învățat, copiii au experimentat totul pe un  traseu semnalizat cu indicatoare și semafoare. Pentru a aprofunda și mai bine informațiile, micii pietoni au participat la câteva jocuri. La final au pictat tricouri cu logoul proiectului și după o scurtă evaluare au primit premise de pietoni.

Partenerii acestei acțiuni au fost:

Primăria Municipiului Sibiu, Inspectoratul de Poliție Sibiu, Live Savers, Grădinița și Școala Fram, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Sibiu 100% cărora le mulțumim pentru sprijin și deschidere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect