13.1 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

FOTO: Un nou medic specialist de Medicină Internă la Spitalul de Psihiatrie Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Din această lună, medicul Rotar Oana Teodora s-a alăturat echipei Spitalul Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu ca Medic Specialist de Medicină Internă.

Medicul este membru a Societății Române de Medicină Internă, fiind certificată în Suportul Vital Avansat;

Publicitate

Este absolventă a cursului de Ecografie Generală și are o experiență bogată în participarea la numeroase congrese naționale și internaționale.

Publicitate

„Suntem încântați să vă informăm că dr. Rotar oferă consultații gratuite, decontate de CJASS pe baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie, facilitând accesul la îngrijirea medicală de calitate pentru toți cei care au nevoie.

Suntem entuziasmați să o întâmpinăm în echipa noastră și suntem siguri că va contribui semnificativ la menținerea standardelor ridicate de profesionalism și calitate în îngrijirea medicală pe care o oferim comunității noastre”, a spus Florin Neag, managerul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda” Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect