16.3 C
Sibiu
sâmbătă, august 13, 2022

Liliana Coldea, fosta directoare de la Spitalul CFR, a câștigat procesul cu spitalul

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Judecătorii de la Tribunalul Sibiu au decis să admită plângerea Lilianei Coldea, fostă directoare a acestui spital, dar și a Spitalului Județean Sibiu, care contesta anularea unui concurs la care se înscrisese.

banner

Spitalul CFR Sibiu ar putea valida concursul de director pe care l-a organizat în urmă cu un an și pe care l-a anulat din motive necunoscute, după ce se înscrisese pentru postul de director doar Liliana Coldea.

„Admite acţiunea în contencios administrativ formulată de reclamanta CL, în contradictoriu cu pârâtul SGCF Sibiu, şi, în consecinţă: Anulează Hotărârea nr. 10/16.08.2021 a CA al Spitalului SGCF Sibiu. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 7002 lei cheltuieli de judecată” se arată în sentința tribunalului. Decizia nu este definitivă, ci poate fi atacată cu recurs în 15 zile.

Concurs anulat la spitalul CFR Sibiu

Liliana Coldea a fost nemulțumită de faptul că procedura de concurs a fost anulată fără un motiv aparent temeinic. „În conformitate cu Hotărârea Consiliului de Administrație al Spitalului General Căi Ferate Sibiu nr. 10/16.08.2021 se anulează concursul programat să se desfășoare în perioada 4 – 21 august pentru ocuparea funcției de manager persoană fizică la Spitalul General CF Sibiu”, se arăta în decizia Consiliului de Administrație a spitalului CFR Sibiu, decizie anulat acum de instanță. Medicul, a mai condus acest spital în trecut, se înscrisese pentru concurs și era singurul candidat admis pentru proba finală.

Liliana Coldea a fost în centrul unui scandal în perioada în care a fost director al Spitalului Județean Sibiu. Ea a fost determinată să-și depună demisia, în urma unui control al Minsiterului Sănătății, în 2020, în plină pandemie de Covid.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect