7.5 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Sibienii se pot programa online la Fizioterapie

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Programările în Ambulatoriul de Specialitate din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, pentru specialitatea Medicină fizică și reabilitare medicală (Fizioterapie), se vor face pe termen nelimitat, nu trimestrial.

Întrucât în cadrul ultimei sesiuni de programări trimestriale au fost ocupate toate locurile disponibile pentru perioada aprilie-iunie 2024, pacienții care vor dori, de la începutul lunii aprilie, să își facă programări pentru această specialitate vor avea posibilitatea să selecteze o dată calendaristică pornind de la 1 iulie 2024.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu reamintește cu această ocazie variantele pe care pacienții le au în acest sens, pe lângă cea de a se deplasa fizic la fișierul Policlinicii, respectiv site-ul scjus.ro, la secțiunea Informații pacienți – Programări online (https://scjus.ro/programari-online/) sau la numerele de telefon 0269/504120 și 0269/504121. Aceste variante sunt accesibile oricând.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Iarna a revenit în județul Sibiu

Iarna a revenit în județul Sibiu, în stațiunea Păltiniș, unde a nins vineri după amiaza.În staţiunea Păltiniș ninge, s-a...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect