11.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 14, 2024

Cicliștii medieșeni, în cantonament la Păltiniș

Cele mai citite

Proiectele sportive medieșene vor beneficia de finanțare și pe parcursul acestui an din partea municipalității locale.

Astfel, în urma unei hotărâri a Consiliului Local Mediaș a fost aprobată alocarea fondurilor necesare pentru pregătirea sportivilor clubului municipal, inclusiv a pregătirii centralizate în cadrul cantonamentelor pentru secția de ciclism a clubului.

La efortul de sprijinire a sportului medieșean s-a alăturat și Consiliul Județean Sibiu care a semnat miercuri cu Clubul Sportiv Municipal Mediaș un contract de cofinanțare pentru proiectul „Susținerea sportivilor CSMM în cantonamentele de pregătire 2024”.

Prin proiect, 16 cicliști legitimați la Clubul Sportiv Municipal Mediaș, împreună cu cei doi antrenori ai clubului, vor participa în perioada 7 – 14 aprilie 2024 la un cantonament în stațiunea Păltiniș și vor beneficia de pregătire intensivă pentru viitoarele competiții.

Obiectivele cantonamentului includ pregătirea intensivă a cicliștilor și formarea echipelor ce vor reprezenta clubul în sezonul competițional 2024- 2025.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect