22.4 C
Sibiu
duminică, mai 28, 2023

Bucătarii de la Chefi la cuțite au gătit pentru bătrânii din Biertan

Cele mai citite

Bătrânii din azilele din Biertan s-au bucurat sâmbătă de vizita bucătarilor care au participat la emisiunea Chefi la cuțite.

Corina Costinescu, Sammy Agopian, Sabin Bumb și Nicu Cioban au adus voie bună printre vârstnicii aflați la CIA Biertan și CIA Episcop Nicolae Popoviciu Biertan. Pe lângă zâmbete, bucătarii au împărțit și preparate gustoase pregătite chiar într-unul din azile.

banner

„În primul rând, noi am avut emoții în special când ne-am întâlnit cu bătrânii. Atmosfera a fost frumoasă pentru ei, căci au primit musafiri, iar mâncarea a fost aranjată ca la restaurant. Din păcate, mulți dintre ei nu au fost niciodată la un restaurant ș-au cerut să venim din nou la ei”, ne transmite Sammy, unul dintre bucătari.

Cei patru bucătari au pregătit la prânz ”Escalop de vită cu sos brun și ciuperci” și „Crema Catalana”, ca desert și pentru cină „Penne Regate cu Pui Alfredo”.

-De ce credeți că au cel mai mult nevoie oamenii de acolo? Ce credeți că le lipsește?

– Sincer vă spun, conducerea azilului este minunată și ne înclinăm în fața lor de ce au făcut pentru bătrâni. Dar în bucătărie lipsesc multe ustensile, ca de exemplu: friteuză, cuptor convectomat, malaxor și aparat de curățat cartofi… Acestea ajută mult pentru a găti mai diversificat, explică Sammy.

Foștii concurenți ai emisiunii Chefi la cuțite nu au proiecte de viitor dar oferă ajutorul oriunde este nevoie

-În grupul nostru suntem 10 persoane dedicate să gătim pentru fapte bune, când trebuie să acționam, vorbim și vedem cine poate să se mobilizeze și facem o echipă de minim 4 oameni și mergem.

Cu această ocazie vreau să mulțumesc: Vasile Răzvan (Castelul de lut), Sosa Mariana, Nina Roquebrune, Dana Nastase, Cristina Florentina, Baum Dumbrăveni și Pensiunea Kokel, Silviu Nicodim, Melania Presecan (Prajituri Torturi), Complex Medieval Unglerus din Biertan. Fără ajutorul acestora nu aș fi reușit, încheie bucătarul.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Continuă greva în învățământ. „Guvernul nu a rezolvat cerința esențială”

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu...
spot_img

Știri pe același subiect