13 C
Sibiu
vineri, mai 3, 2024

Fotbaliști noi la reunirea lotului lui FC Hermannstadt

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Fotbaliștii lui FC Hermannstadt au efectuat astăzi primul antrenament sub comanda noului antrenor principal, Costel Enache. Pregătirea a avut loc pe stadionul Municipal. Nouă dintre jucătorii prezenți au fost noi, iar doi au revenit la FCH după ce au jucat și în trecut la Sibiu. Este vorba despre Sorin Bușu, David Caiado și Srdjan Luchin, care au fost prezentați în ultima perioadă de Sibiu 100% și despre Ionuț Pop (portar, As Roma, Italia), Ousmane Vieira (fundaș central, Sepsi OSK Sf.Gheorghe), Paul Oșan (fundaș central, Comuna Recea, U21), Dacian Dunca (fundaș dreapta, Comuna Recea, U21), Radu Criștiu (fundaș ce a revenit de la CSU Craiova), Andrei Cordea (mijlocaș ofensiv, Novara, Italia, 20 ani), Yazalde Gomes Pinto (atacant, Gaz Metan Mediaș) și Bogdan Rusu (Petrolul Ploiești), fostul golgeter al lui FC Hermannstadt în Liga a II-a.
Oficialii FCH se bazează și în acest sezon pe jucătorii care au dus greul în Liga I, și chiar înainte, precum Răzvan Dâlbea, Daniel Tătar, Petrișor Petrescu, Ionuț Stoica, Alexandru Dandea sau Ștefan Blănaru.
Enache, stil diferit de pregătire
Costel Enache a vorbit tot antrenamentul cu jucătorii săi, le-a arătat cum trebuie să facă anumite  exerciții, a făcut glume și a avut un stil total diferit față de tehnicienii care au fost în ultimii ani la Sibiu.  Antrenamentul a ținut aproape două ore, iar fotbaliștii s-au mișcat destul de bine. Pregătirea va continua tot la Sibiu, FC Hermannstadt optând pentru a rămâne acasă în această perioadă și a nu merge în cantonament în străinătate, precum a fost în trecut.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Suntem în plină vacanță de 1 Mai și Paști, dar mai avem zile libere. Când sunt următoarele

Anul acesta avem o minivacanță de 1 Mai și Paște, de șase zile, perioada liberă mai lungă decât era...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect