A III-a editie a Binder Lake Triathlon

Acum câteva zile, Sibiul s-a bucurat de sportivi din toate colțurile țării care au participat la a III-a ediție de Binder Lake Triathlon Powered By The Lake Home, organizată de Asociația Club Sportiv Aria pentru Sport.

Evenimentul a avut loc pe data de 11 septembrie și și-a făcut apariția și în agenda Federației Române de Triatlon, datorită succesului dobândit în 2021 și  a a editiei de vara 2022. Acest lucru a fost posibil datorită edițiilor anterioare care au fost un concept nou pentru sibieni.

După cum și numele îi spune, competiția a fost găzduită de minunatul Lac al lui Binder și a fost constituită din cele trei probe specifice oricarui triatlon: înot, ciclism, alergare.

Această ediție s-a diferențiat de restul prin proba de ciclism care a avut loc pe șosea, in conditii de  trafic restricționat.

Probele au fost parcurse de toți participanții fără prea mari greutăți, iar vremea a fost perfecta pentru o astfel de competitie.

Anul acesta, după cum am menționat și în rândurile anterioare, evenimentul s-a bucurat de sportivi amatori și profesioniști din întreaga țară care au venit la Sibiu să își testeze puterile și sportivul interior. Pe lângă participanți, competiția a avut peste 100 de susținători și iubitori de sport.

Organizatorii, alături de parteneri, i-au așteptat pe concurenți cu diverse surprize de la gustări și răcoritoare, până la medalii pentru toți participanții. Evenimentul a fost plin de voie bună și a avut ca scop promovarea unui stil de viață sănătos, dar și evidențierea valorilor sportive.

Totodată, ACSAS dorește să mulțumească tuturor concurențiilor, dar și partenerilor care au facut posibil acest eveniment și să felicite câștigătorii!

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu!

Parteneri Binder Lake Triathlon: Lacul lui Binder, Ceresit, Henkel, Wienerberger, Ambient, Profelis, APC, Rigips, Isover, Weber, Ferroil, Austrotherm, Hagleitner, Decathlon, RUD, XTur, ConCasa, CCS IMOB, Total Logycon, Sibiu 100%.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect