24.1 C
Sibiu
marți, mai 21, 2024

Alex Pelici, înaintea derby-ului județului Sibiu:”Sperăm să facem o partidă bună și să câștigăm punctele puse în joc”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Luna septembrie pe prima scenă a fotbalului masculin românesc este ”deschisa” de derby-ul județului Sibiu dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș. Sâmbătă, cu începere de la ora 16,00, cele două formații se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Se anunță un joc interesant, mai ales datorită faptului că aceste echipe s-au întâlnit ultima oară în semifinalele Cupei României, iar medieșenii își doresc cu siguranță revanșa, pe când sibienii speră ca victoria să fie din nou de partea lor. ”Ne aflăm în fața unui joc care are importanță aparte. Pe lângă punctele puse în joc, reprezintă un derby al județului Sibiu. Suntem conștienți de asta. Ne așteaptă un meci greu cu o echipă bună. O echipă care acum 2 sau 3 etape era pe primul loc. Din păcate, ne confruntăm cu unele probleme de lot, pe lângă suspendarea lui Tsoumou sunt probleme cu accidentări. Nkololo este incert, Hergheligiu este incert și îl mai avem și pe Company care nu și-a reluat încă antrenamentele. Sperăm să reușim să facem o partidă și un joc bun, și să câștigăm punctele puse în joc”, a declarat Alexandru Pelici, antrenorul celor de la FC Hermannstadt.
Petrișor Petrescu a fost unul din cei mai buni fotbaliști ai duelului din Cupa cu Gaz Metan. În ultima partidă el a marcat și a făcut o partidă excelentă. ”Mi-aș dori din tot sufletul să se repete soarta acelui meci, eu să marchez, iar echipa să câștige. Primordial acum e ca echipa să câștige punctele puse în joc, pentru că avem mare nevoie de ele, să ne ajute să ne clasăm cât mai sus în clasament înaintea acestei pauze competiționale”, a spus Petrescu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: Cea mai circulată stradă din Mediaș a fost asfaltată. Cum se circulă pe Șoseaua Sibiului

Cea mai circulată arteră din municipiul Mediaș, Șoseaua Sibiului, a fost asfaltată în cadrul programului de reabilitare și întreținere...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect