9.1 C
Sibiu
miercuri, mai 1, 2024

FC Hermannstadt și Gaz Metan se întâlnesc în derby-ul județului Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt și Gaz Metan se întâlnesc în derby-ul județului Sibiu, în weekend. Meciul din weekend este o premieră, fiind pentru prima dată când cele două formații se întâlnesc într-o partidă în Liga I. Meciul de sâmbătă este unul aparte, medieșenii dorind revanșa după ce au fost eliminați de sibieni în urmă cu doar câteva luni din semifinalele Cupei României. Tehnicianul Gazului Metan, Mihai Teja, a spus într-o conferință de presă că se așteaptă la o partidă dificilă, în condițiile în care jucătorii săi întâlnesc o echipă puternică și agresivă, care a reușit câteva transferuri foarte bune. Teja are și unele probleme de lot înaintea partidei cu Hermannstant, Sorin Bușu nu va putea fi utilizat în partida cu sibienii după ce a fost eliminat în meciul cu CFR Cluj, iar Bradley Diallo a revenit de câteva zile la antrenamente și nu se știe deocamdată dacă poate fi utilizat sâmbătă. Partida dintre FC Hermannstadt și Gaz Metan se dispută sâmbătă, de la ora 16, la Târgu Mureș.
„Nu știu dacă trebuie să ne luăm revanșa. Poate băieții care erau și atunci, care au mai rămas, pentru ei era important să joacă o finală de Cupă. Este clar că nu le-a convenit să piardă în fața celor de la Sibiu, care atunci erau o echipă de liga a doua. Eu cred că întâlnim o echipă bună, o echipă puternică, o echipă agresivă. S-au mai întărit și cu jucători foarte buni, am văxut 4-5 jucători buni care au calitate. Noi trebuie să fim mult mai buni, mult mai agresivi, să intrăm cu o atitudine bună ca să putem să scoatem un rezultat pozitiv. Am înredere îm băieți, s-au pregătit bine săptămâna aceasta, este într-adevăr un derby și sper și îmi doresc să îl tratăm ca atare. În meciul cu CFR Cluj am avut foarte multe ocazii și nu am marcat, acum îmi doresc să nu mai avem atâtea ocazii, însă să marcăm”, a spus tehnicianul Gazului Metan.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Premieră: AstraZeneca recunoaște că vaccinul său anti-COVID poate provoca un efect secundar de coagulare a sângelui

AstraZeneca recunoaște că vaccinul său anti-COVID poate provoca un efect secundar rar, de coagulare a sângelui.AstraZeneca a fost dat...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect