19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Andrei Muntean, locul 7 la Europene

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Andrei Vasile Muntean mareAndrei Muntean a ocupat locul 7 la Campionatul European, la paralele. El a fost primul concurent care a intrat în concurs, şi a primit 13.866 puncte (6.000 notă de plecare şi 7.866 pentru execuţie). Evenimentul a avut loc la Moscova în data de 17-21 aprilie.
Sibianul a făcut o greşeală, ratând sprijinul pe o bară şi a căzut de pe aparat. Deşi a avut o amplitudine bună şi o ţinută frumoasă, ratarea l-a costat. În calificări, gimnastul român a terminase al doilea cu 15.666, exerciţiu pe care dacă l-ar fi repetat i-ar fi adus argintul.

banner

Chiar dacă finala primului mare concurs de seniori a venit fără medalie pentru el, Larisa Iordache (aur bîrnă, argint individual compus, sol şi sărituri), Diana Bulimar (argint la bîrnă, bronz la sol) şi Flavius Koczi (argint la sărituri) l-au acoperit şi au cucerit 7 medalii pentru România.
Andrei Vasile Muntean a fost descoperit de Ciprian Baiaş şi Carmen Roşianu, iar în acest moment este antrenat de multiplul campion olimpic, mondial şi european, Marius Urzică.

* Sursă foto – www.romgym.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Poliția Locală a întocmit 89 de amenzi șoferilor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără a avea acest drept

Persoanele cu dizabilități din Sibiu au la dispoziție 208 locuri de parcare pe domeniul public al municipiului Sibiu, atât...
spot_img

Știri pe același subiect