24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Oana şi Andreea Pavel rotesc ceasul elveţian încă o dată

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

WFiJCHCK2l9xgAAAABJRU5ErkJggg==

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

Sibiencele care au dominat Elveţia în ultimii 4 ani, Oana şi Andreea Pavel se întorc încă o dată în ţara cantoanelor (27 aprilie) pentru a-şi apăra medaliile de aur cucerite anul trecut la karate kyokushin. Ele au urcat de 7 ori pe prima treaptă a podiumului la Campionatul Eur
opean de KK pentru Juniori, Oana (2009,2010,2011,2012), Andreea (2009×2 şi 2012). Fetele au rotit de foarte multe ori ceasul elveţian în perioada 2009-2013, acumulând nenumărate alte distincţii, medalii de argint şi bronz, plus evoluţiile lor au fost răsplătite cu premiul de cea mai bună tehnică sau cel mai bun spirit.

David l-a învins din nou pe Goliat

Deşi, anul acesta va fi mai dificil deoarece concentrarea lor a fost mai mult pe taekwondo, luptătoarele revin la kyokushin, sportul unde au fost medaliate de peste 100 de ori până acum. Anul acesta, Andreea a fost singura dintre cele două care a luat contactul cu competiţia de karate, cu ocazia împlinirii a 13 ani, în 23 martie, la Sibiu. Ea a scris încă o filă de istorie pentru familia Pavel după ce l-a imitat pe David şi l-a răpus pe Goliat. Andreea a înfrânt-o pe campioana naţională de KK într-un extra-fight, luptătoare ce avea 70 de KG, 17 ani şi 1.75m faţă de cei 48 kilograme şi 1.60m ai ei. Deşi praştia ei a fost un wazzari şi nu a doborât-o complet, oponenta sa a avut norocul să scape fără KO.

În 2013, surorile au fost cele mai bune la taekwondo, sport unde au devenit duble campioane naţionale amândouă, şi recent, în 6 aprilie, la Cupa Primăverii şi-au disputat finala la tull.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Dans aerian și muzică simfonică, la final de FITS, în Piața Mare

FITS se apropie cu pași repezi spre finalul ediției 2022. Evenimentul va aduce în ultima seară un spectacol inedit....
spot_img

Știri pe același subiect