19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Paul Păvală, campion naţional la 200m fluture

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

WH3Sm4pvKvEUgAAAABJRU5ErkJggg==

banner

Paul Păvală este noul campion naţional la înot, Juniori II (14-16 ani). El a câştigat proba de 200 m fluture. Sportivul de la CSŞ Sibiu a fost cronometrat în 2:11 :82, performanţă ce reprezintă un nou record personal. Concursul a avut loc la Baia Mare în data de 18-21 aprilie.

« Anul acesta voi încerca să bat recordul naţional »

Paul Păvală a concurat la 7 probe în 4 zile, iar pe lângă aur, a devenit cvadruplu medaliat cu bronz, în probele de 100 şi 200 metri liber, plus 100 şi 200 m mixt. Nici la 100m fluture nu s-a descurcat rău, terminând al patrulea. Aceste rezultate l-au ambiţionat, el mărturisind că “va încerca să facă un nou record naţional” în acest an. Pentru acesta, Paul va trebuie să coboare sub 2 minute, 7 sec. şi 63 de sutimi.
O comportare meritorie a avut şi Martin Cristian, înotător care s-a clasat pe locul 6 în finala de la 100m spate, şi pe al cincilea la 200m spate, distanţă unde Răzvan Florea a adus singura medalie olimpică din istoria înotului masculin românesc.

 

Ambii sportivi sunt elevi ai Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr” din Sibiu, în clasele a IX-a şi a X-a, şi au rezultate foarte bune la învăţătură.
Sezonul s-a încheiat pentru Juniorii II ai CSŞ Sibiu, club ce a obţinut şi anul acesta un bilanţ foarte bun, având 9 medalii (1 aur, 2 argint, 6 bronz).
Paul Păvală : “A fost o competiţie chiar foarte buna, niciodată nu am reusit sa obţin 5 medalii intr-o competiţie.Vreau să le mulţumesc celor doi antrenori ai mei, prof. Anca şi Nelu Miclăuş, şi părinţilor pentru că m-au sprijinit de cand practic inotul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

S-a lansat noua platformă de e-administrație a Primăriei Sibiu

Platforma de e-administrație a Primăriei Sibiu s-a lansat în data de 8 august. într-un nou format și cu noi...
spot_img

Știri pe același subiect