12.3 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

Baschetbalistele de la CSȘ Sibiu au ratat calificarea în finala mare a Campionatului Național

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Avantajul terenului propriu și a publicului din Sala Transilvania nu a fost suficient pentru CSȘ Sibiu să realizeze surpriza în semifinalele Campionatului Național de Baschet Feminin Under 18. Echipa pregătită de către Lucian Negru a pierdut jocul cu favorita numărul I a campionatului, CSȘ CSM Târgoviște. A fost 67-60 pentru oaspete, la capătul unei partide în care gazdele nu au putut profita de șansa avută după pauză. Meciul a fost început mult mai bine de formația din Târgoviște, care s-a distanțat la 17-7, juca mult mai bine decât cea din Sibiu și părea că va fi un joc ușor pentru acestea. Nu a fost așa, CSȘ-ul a revenit excelent spre finalul primelor zece minute și s-a apropiat la două lungimi, scor 21-19. Distanță care s-a menținut până la pauză, 33-31.
Revenirea de la cabine a fost mai bună pentru sibience, care au trecut pentru prima oară în avantaj în minutul 21, scor 34-33, iar în minutul 25 au mai pus un punct la avantaj, 42-39. Au urmat patru minute dezastruoase pentru Bianca Stoica și compania. Formația din Târgoviște a marcat 18 puncte și a primit numai patru, elevele lui Luci Negru greșind enorm în atac, iar în defensivă nu s-au descurcat bine și oaspetele au ajuns la 57-46 înaintea ultimului sfert și duelul era jucat, atât mental, cât și fizic. Spre finalul disputei, gazdele s-au apropiat la șapte puncte și au avut atacul cu 55 secunde înainte de sfârșit, însă au ratat și s-a terminat 67-60, Târgoviște urmând a juca pentru medalia de aur (mâine, ora 13,00), iar Sibiul, pentru bronz (mâine ora 11,00).

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect