16.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 25, 2024

CFR Cluj a cucerit încă un titlu în Liga 1

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Dominația alb-vișiniilor în campionatul românesc de fotbal la nivel de seniori continuă. Aseară, elevii pregătiți de către Dan Petrescu au cucerit al 5-lea titlu consecutiv în Liga I.
CFR Cluj este și în acest an campioana României. ”Feroviarii” au profitat de semi-eșecul lui FCSB cu Voluntari și au câștigat titlul, înainte cu o etapă rămasă până la final. CFR avea nevoie de o victorie în fața Universității Craiova pentru a nu juca cu titlul pe masă în ultima rundă cu FCSB și a obținut-o. A fost 2-1 pentru alb-vișinii, la capătul a peste 90 de minute intense de joc.
De numai 2 minute au avut nevoie gazdele să deschisă scorul în Gruia. Deac a centrat, iar Boateng a reluat cu capul, din câțiva metri. Craiova a dat replica imediat după o eroare a portarului Letica, însă tot acesta și-a răscumpărat greșeala scoțând mingea lui Bairam. Nici Screciu nu a fost mai precis pentru Craiova, reluarea sa cu capul a fost pe lângă și s-a intrat la pauză cu 1-0 pentru CFR. În partea secundă, Gămas a vrut să paseze înapoi la Pigliacelli, însă mingea a ajuns în loc la Debelluj  si scorul s-a făcut 2-0 pentru clujeni. În minutul 59, Craiova a redus diferența, după o minge reluată superb din marginea careului de Mateiu. Nu a fost însă suficient, fotbaliștii lui Dan Petrescu au blocat pe urmă toate drumurile de acces spre poarta lor și s-a terminat 2-1 pentru CFR. La final, jucatorii, antrenorii și oficialii clujenilor au sărbătorit alături de suporteri.
Este al optulea titlu din istoria clujenilor. CFR este echipa dominantă a acestui secol, nicio altă formația nereușind să câștige atâtea trofee ca ei în L1.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect