17.2 C
Sibiu
duminică, mai 19, 2024

Egal cu campioana: CFR Cluj – Gaz Metan Mediaș 2-2

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan a reușit să obțină un punct din deplasarea de la CFR Cluj, scor 2-2, într-o partidă în care medieșenii au condus cu 2-0, dar au jucat mai bine de 20 de minute cu un om mai puțin. După 10 minute de tatonare, Gaz Metan a deschis scorul în minutul 12. Portarul CFR-ului, Arlauskis, a scăpat o minge centrată de Fofana Boubacar, iar Ely Fernandes aflat în apropiere a reușit să înscrie. Clujenii au replicat două minute mai târziu prin Păun, care a reluat pe lângă poartă o centrare a unui coechipier. Tot clujenii au maiavut o bună oportunitate în minutul 19, când Răzvan Pleșca a reușit să respingă șutul lui Mario Camora. Gaz Metan a reluat ofensiva două minute mai târziu, șutul lui Fofana Boubacar fiind prins cu siguranță de Arlauskis.
CFR a mai avut o mare ocazie în minutul 26. Valentin Crețu a pierdut un balon în propria jumătate, Păun i-a pasat foarte bine lui Țucudean, care a șutat puțin pe lângă poarta lui Pleșca. Gaz Metan și-a mărit avantajul în minutul 31. Carlos Fortes a recuperat o minge la centrul terenului, a avansat până în terenul gazdelor și i-a pasat lui Ivanov care a prins un șut senzațional de la marginea careului și l-a învins pe Arlauskis. CFR a reușit să reducă din diferență în minutul 43 prin Omrani, care a prins un șut imparabil și l-a învins pe Răzvan Pleșca. În minutul 45, CFR a mai avut o ocazie importantă. Vinicius a trimis cu capul puţin peste poartă, din câţiva metri, după o centrare excelentă.
Gaz Metan a început în forță repriza secundă, iar Carlos Fortes, care a scăpat spre poarta lui Arlauskins, a șutat puternic însă Bordeianu a respins în ultimul moment în corner. Bodeianu a avut un șut bun în minutul 55, însă Pleșca a reușit să respingă mingea atenuată de un apărător al Gazului Metan. Clujenii au mai avut o oportunitate prin Manea, care a șutat peste poartă. Din minutul 64, Gaz Metan a evoluat în 10 oameni, după ce Răzvan Trif a fost eliminat, el primind două cartonașe galbene în mai puțin de 5 minute. A fost a treia partidă consecutivă în care medieșenii au evoluat cu un om mai puțin.
Tot gazdele au mai avut o ocazie importantă în minutul 67. Ioniță a primit o pasă foarte bună în careu, însă a șutat mult peste poartă. Gaz Metan a replicat prin Nasser Chamed în minutul 79, acesta șutând foarte bine din lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri, însă portarul gazdelor a respins în corner. CFR a egalat în minutul 87 prin Bilel Omrani. Acrsta a profitat de o greșeala a lui Iulian Cristea care nu a reușit să respingă, iar Omrani a reușit să înscrie. CFR a avut o lovitură de la 11 metri în ultimul minut al partidei, însa Culio a șutat în bară.
În urma acestui rezultat de egalitate, Gaz Metan acumulează 28 de puncte în clasamentul Ligii I, iar etapa viitoare va întâlni pe teren propriu pe FC Hermannstadt.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect