7.9 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

Egal pentru FC Hermannstadt cu Botoșani. Gol fenomenal marcat de Neguț

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt a terminat la egalitate, scor 1-1, partida de vineri după amiaza cu FC Botoșani. Sibienii au evoluat o repriză și jumătate în inferioritate numerică.

FC Hermannstadt a avut prima mare ocazie a partidei. În minutul 20, Stoica a centrat în fața porții, iar Țigănașu a fost aproape să-și introducă mingea în proprie poartă.

Publicitate

Un minut mai târziu a venit rândul oaspeților să aibă o mare ocazie. Mitrov i-a pasat lui Lopez, iar acesta a ratat singur cu portarul.

Publicitate

Sibienii au rămas în 10 oameni din minutul 24. Murgia a primit direct cartonașul roșu pentru o intrare dură asupra lui Florescu

FC Hermannstat a mai avut o bună ocazie de a înscrie în minutul 27. Șutul lui Ianis Stoica de la marginea careului a fost respins în corner de portarul Botoșaniului.

Sibienii au fost foarte aproape de autogol. În minutul 39, Căbuz a avut o intervenție fenomenală și a deviat în corner după ce Paraschiv a deviat mingea venită dintr-o centrare.

Moldovenii au avut prima oportunitate a reprizei secunde, în minutul 49. Mailat a șutat de la marginea careului de 16 metri, dar mingea s-a dus puțin peste transversală.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 61. Balaure a comis o greșeală uriașă, a trimis o pasă imprudentă, Căbuz a ieșit dar nu l-a putut blocat pe Mailat, care a înscris.

Sibienii au reușit egalarea în minutul 2 al prelungirilor partidei. Neguț a executat fenomenal o lovitură liberă și a înscris un eurogol.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu încheie pe locul 4 la Turneul Final Național

Echipa U13 a Clubului Champions Sibiu a încheiat turneul final național de volei pe locul patru, după un meci...

Știri pe același subiect