6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

FC Hermannstadt a învins echipa lui Hagi

Cele mai citite

 
FC Hermannstadt este echipa momentului în play-out-ul fotbalului românesc. După ce în precedentele 4 întâlniri, sibienii au obținut 3 victorii și un egal, în această seară ei au câștigat din nou tocmai împotriva celei mai bune formații din play-out, Viitorul Constanța. A fost 2-0 la capătul unei partide în care oaspeții nu au avut nicio ocazie de joc, lucru rar întâlnit în istoria clubului unde patron și antrenor este Gheorghe Hagi.
FC Hermannstadt a făcut un pas uriaș spre salvarea de la retrogradare. Cu puține minute în urmă, alb-roșii s-au impus în fața liderului incontestabil al play-out-ului, Viitorul Constanța. Fotbaliștii lui Ruben Albes au câștigat 2-0 după golurile marcate de Stoica și Debeljuh.
Meciul dintre FCH și Viitorul nu a fost prea spectaculos, fiind doar două ocazii, dar ritmul de joc a fost bun, iar cei 22 de fotbaliști din teren au dat tot ce au putut în teren. Vremea a constituit un impediment, astăzi fiind foarte cald în toată țara.
Partida a început cu sibienii atacând, însă oaspeții s-au apărat bine și s-a intrat 0-0 la pauză. În repriza secundă, constănțenii au trecut în ofensivă, dar nu au putut găsi spații libere, sibienii făcând unul din cele mai bune jocuri din punct de vedere defensiv, din tot sezonul competițional. Totul părea că se îndreaptă spre o remiză fără goluri. Asta până în minutul 75, moment în care Ionuț Stoica a deschis scorul pentru gazde. Opruț a fost cu diagonala, iar Stoica a reluat foarte fin din 12 metri cu exteriorul și mingea a intrat în poartă. Apoi, 7 minute mai târziu Debeljuh a fost faultat de Iacob în careu și centralul partidei a dictat lovitură de la unsprezece metri pentru FCH. Croatul a executat și a făcut 2-0 după o scăriță superbă. Rezultat care a rămas până la final. A fost al 12-lea gol stagional pentru Gabriel Debeljuh, atacantul sibienilor având un an foarte bun.
După această victorie, FC Hermannstadt a făcut 31 de puncte și a egalat pe FC Voluntari în clasament, sibienii având un joc mai puțin. De partea cealaltă, Viitorul rămâne pe prima poziție, cu 42 de puncte.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut până la finalul sezonului rece

Ajutorul pentru încălzirea locuinței va fi menținut în plată, la același nivel, până la finalul sezonului rece noiembrie 2023...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect