19.2 C
Sibiu
miercuri, mai 22, 2024

FC Hermannstadt a învins pe Sportul Snagov

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

IMG_4699Echipa sibiană încheie turul campionatului pe primul loc! FC Hermannstadt a învins pe Sportul Snagov, scor 2-0. Golurile partidei au fost înscrise de Răzvan Dâlbea (min.25) și Bogdan Rusu (min.62). A fost un meci în care gazdele au fost net superioare, oaspeții nu au avut nicio ocazie în primele 45 de minute, și unica dată când Căbuz a fost pus la test, goalkeeper-ul lui FCH a boxat șutul fulgerător al lui Vlădoiu (min.76). Terenul a fost unul prost, fostul jucător de Divizia A și comentator al partidei, Ionuț Angheluță a descris gazonul ca fiind absolut înfiorător.
IMG_4745Drumul spre a treisprezecea victorie în Liga a II-a a început bine! Fotbaliștii lui Alexandru Pelici au avut poftă mare de a înscrie și au atacat continuu. A fost o repriză plină de șuturi la poarta lui Karoly Fila, care a apărat foarte bine. Dâlbea a fost primul ”la țintă”! Căpitanul Sibiului a tras din voleu de la 18 metri, dar șutul său a fost prins. Imediat, a mai încercat o dată, dar șutul său a trecut un metru pe lângă vinclu. A urmat Petrișor Petrescu cu două faze, un șut slab de la 30m, iar apoi, unul din careu, reținut de portarul advers. A venit rândul lui Robert Boboc, dar și acesta a ratat ținta de la distanță. Minutul 19 a adus o altă ocazie mare, după o serie de pase, balonul a ajuns la Rusu, care a rămas singur cu Fila, dar nu a putut găsi spațiul liber și mingea a fost respinsă. Daniel Tătar s-a remarcat și el, execuția sa din lovitură liberă fiind prinsă de Fira, iar apoi centrarea sa a fost reluată cu capul de Petrescu, pe lângă. Defensiva oaspeților nu a mai rezistat asaltului lui FC Hermannstadt, în minutul 25, Răzvan Dâlbea a reluat cu capul din interiorul careului și a deschis scorul. A fost al treilea gol din acest campionat pentru mijlocașul sibienilor. Gazdele nu s-au mulțumit cu acest scor, Petrescu, șut respins din unghi de portar, și Hergheligiu, voleu peste poartă, au încercat să majoreze scorul. Ultimele faze ale reprizei au aparținut lui Dâlbea și Rusu, dar s-a intrat la pauză cu numai 1-0.
Alex Neacșa, intrare de roșu                                                                                                                            
A doua repriză a fost mai slabă ca ocazii. Bogdan Rusu l-a depășit în viteză pe fundașul Lică și a liniștit pe toată lumea în ceea ce privește formația învingătoare, după un lob frumos peste Fila. Intrat cu două minute în urmă, Alex Neacșa s-a remarcat negativ, după un fault de roșu. Acesta a primit doar cartonaș galben, la o intrare îngrozitoare cu talpa pe gamba adversarului.  Golgeterul Rusu a avut șansa să facă 3-0 în min.79, dar a tras peste de la linia de 11 metri și fanii sibieni au putut sărbători un nou succes pe stadionul Municipal.
FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz, Daniel Tătar, Radu Crișan, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile, Robert Boboc, Răzvan Dâlbea (Lucian Dumitriu, min.81), Petrișor Petrescu (Dan Roman, min.84), Andrei Hergheligiu, Cosmin Neagu (Alexandru Neacșa, min.68) și Bogdan Rusu; antrenor Alexandru Pelici.
Sportul Snagov: Fila, Vlădoiu, Lică, Șerban, Stancu, Borțoneanu, Radu (Ilie, min.85), Voineag (Neață, min.46), Dobre, Manea (Oancea, min.78) și Gagnon; antrenor Valeriu Răchită.
După acest rezultat, FC Hermannstadt a acumulat 44 de puncte în clasament. Sibienii au un punct în fața Dunării Călărași și cinci în fața Chindiei Târgoviște.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Distincție uriașă pentru Sibiu. A obținut Marele Premiu și Orașe care Inspiră la Gala Destinația Anului

Marți seara s-a desfășurat Ateneul Român, Gala Destinația Anului, iar municipiul Sibiu a obținut Marele Premiu.A fost prima ediție...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect