11.3 C
Sibiu
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO: FC Hermannstadt câștigă cu CFR Cluj după un gol fantastic

Cele mai citite

FC Hermannstadt a câștigat partida cu CFR Cluj de luni seara, scor 1-0, după un gol fantastic marcat de Neguț.

CFR Cluj a avut prima ocazie a partidei în minutul 13. Otele a intrat în careu și a șutat la colțul lung, însă Căbuz a reușit să respingă în corner.

Tânărul Jipa a avut un șut excelent în minutul 18, însă portarul Sava a respins spectaculos în corner. La faza imediat următoare, Balaure a trimis din corner direct în bara transversală.

Două minute mai târziu, CFR a replicat prin Muhar, care a controlat bine o minge în careu, însă șutul său a fost deviat în corner de un apărător sibian.

Tot Jipa a mai avut o oportunitate în minutul 21, însă șutul acestuia a fost prins de Sava.

Sibienii și-au mai creat o ocazie în minutul 35, când centrarea foarte bună a lui Jipa a fost reluată cu capul peste poartă de Neguț.

Clujenii au avut cea mai mare ocazie a primei reprize în minutul 42, șutul lui Krasniqi trecând pe lângă poarta sibienilor.

FC Hermannstadt a deschis scorul în minutul 61. Neguț a primit un balon, a avansat până la limita careului de 16 metri și a prins un șut fabulos, iar mingea a lovit transversala și a intrat în poarta.

Același Neguț a mai înscris o dată în minutul 66, însă golul său a fost anulat pentru un offside.

Un minut mai târziu, CFR Cluj a avut o ocazie mare, când lovitura de cap a lui Juricic a trecut la mică distanță de poarta lui Căbuz.

Nu au mai fost ocazii importante până la finalul partidei, iar FC Hermannstadt încheie turul campionatului pe locul 4 în Superligă.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Alexandra Crișan: Tânăra care, la 25 de ani, a escaladat doar într-o săptămână 25 de vârfuri, de peste 2500 m, ale Masivului Făgăraș

România este o țară frumoasă, cu o varietate impresionantă de lanțuri montane care oferă unele dintre cele mai spectaculoase...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect