22.4 C
Sibiu
luni, mai 6, 2024

Gaz Metan și-a stabilit programul pentru realuarea pregătirilor

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Reluarea pregătirii centralizate a jucătorilor din Liga I de fotbal la 15 mai se află în impas, 8 dintre cele 14 echipe neavînd posibilitatea de a ţine fotbaliştii în cantonamente în bazele proprii sau cu circuit închis, aşa cum prevăd recomandările oficiale.
Cele 6 echipe din Liga I care dispun de baze sportive cu unităţi de cazare astfel încât fotbaliştii să rămână în cantonament pe toată perioada pregătirilor şi a desfăşurării campionatului sunt FCSB, Astra Giurgiu, CFR Cluj, Dinamo, Universitatea Craiova şi Gaz Metan Mediaş. Președintele Gazului Metan, Ioan Mărginean, a transmis pe e-mail o informare prin care se aduce la cunoștință staff-ul tehnic, programul din următoarea perioadă a echipei Gaz Metan Mediaş.
Astfel, în 16 mai se dorește reunirea echipei pentru a fi cantonată la hotelul stadionului în vederea începerii pregătirii. Pentru a respecta recomandările autorităților cu privire testarea pentru COVID-19 înainte de reluarea antrenamentelor, s-a luat legătura cu o unitate medicală din Cluj-Napoca, fiind programată testarea grupului la stadion, în 14 mai, între orele 8-11, astfel încât până la data cantonării echipei la stadion să fie primite rezultatele testelor.
Ulterior, între 18 și 21 mai, va fi programată vizita medicală la Centrul de Medicină Sportivă Sibiu în funcție de programul ce se va stabili de către staff. Aceasta este obligatorie chiar dacă jucătorii au viza valabilă până la începutul lui iulie.
În altă ordine de idei, echipele de fotbal vor avea dreptul la 5 schimbări de jucători în timpul partidelor care vor avea loc în competiţiile din sezonul actual, pentru a proteja fotbaliştii afectaţi de întreruperea cauzată de pandemia de COVID-19, anunţă Federația Română de Fotbal.
„În baza propunerii primite din partea FIFA şi pentru a proteja fotbaliştii în urma întreruperii competiţiilor cauzată de pandemia COVID-19, IFAB (International Football Association Board) a acceptat o modificare în Legile Jocului. Prin urmare, unei echipe îi vor fi permise câte 5 înlocuiri pe meci, însă, pentru a nu afecta cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult 3 momente de întrerupere a partidei.
Această regulă va putea fi aplicată în competiţiile aflate în desfăşurare sau care urmează să debuteze şi să se finalizeze până la 31 decembrie 2020”, se arată într-un comunicat al federaţiei.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

RAPORTOR LOCAL. Nasty. Documentarul lui Tudor Giurgiu ne face să-l recuperăm, emoțional, pe marele tenisman           

La Cinegold a avut loc premiera documentarului Nasty, al cărui protagonist este fostul tenisman Ilie Năstase, primul lider mondial...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect