20.2 C
Sibiu
joi, iunie 30, 2022

Interstariştii nu au putut răsturna „calculele hârtiei” la turneul final „Gheorghe Ola”. Sibienii au pierdut meciurile cu locul II şi locul III din 2014

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

ASFC Interstar SibiuGrupa de copii născuţi în anul 2006 de la FC Interstar Sibiu nu au reuşit să răstoarne calculele hârtiei, şi să avanseze mai departe din grupa infernală în care au căzut la „Memorialul Gheorghe Ola”. Elevii pregătiţi de Daniel Murăşan au pierdut duelurile cu Luceafărul Cluj (1-2) şi Academia Gheorghe Hagi (0-2) şi nu mai au şanse să avanseze între primele patru echipe ale României. Prima, finalista din sezonul trecut, iar a doua, locul III din 2014. Pentru interstarişti a mai rămas o ultimă şansă să obţină o victorie de palmares, astăzi, în faţa celor de la Kinder Târgovişte. FC Interstar Sibiu 2006 : Iustin Chirilă, Luca Stănese, Valentin Drăghescu, Robert Gliga, Ianis Gândilă, Andreas Birbic, Ştefan Veştemean, Vlad Cărpinişan şi Vlad Vicenţiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect