10.7 C
Sibiu
duminică, mai 5, 2024

La 90 de minute de play-off: Gaz Metan a învins Academica Clinceni, scor 3-2

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Gaz Metan a obținut o victorie uriașă, sâmbătă după amiaza, la Clinceni, a urcat pe poziția a cincea a clasamentului, iar în ultima etapă are nevoie de victorie pentru o participare în premieră în play-off.
Gaz Metan a primit gol foarte repede în partida de la Clinceni. În minutul 3, Jakub Vojtus a marcat după o lovitură de colț. Alb-negrii au întors apoi în scorul ultimele zece minute ale primei reprize.
Mai întâi în minutul 36, Nasser Chamed a egalat cu un șut din interiorul careului de 16 metri. Peste alte cinci minute, același Nasser Chamed a centrat perfect de pe partea stângă, iar Ioan Hora a marcat primul gol la Gaz Metan cu o lovitură de cap.
În debutul actului secund, Sergiu Buș a dus scorul la 3-1 pentru Gaz Metan. Acesta a fost deschis perfect în adâncime de Dumitru Cardoso și l-a executat pe portarul Academicii. Cu zece minute înainte de finalul jocului, formația gazdă a primit lovitură de pedeapsă după un presupus henț al lui Fofana Boubacar, în urma unei lovituri libere.
A executat și marcat Jakub Vojtus. Partida s-a încheiat în cele din urmă cu victoria Gazului Metan care a acumulat 40 puncte și a urcat din nou pe locurile de play-off.
În ultima etapă a sezonului regular, medieșenii joacă pe teren propriu cu Dinamo București.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Un nou drog cu efecte devastatoare a ajuns în România

Un nou drog cu efecte devastatoare, "Pastila portocalie" a apărut și pe piața din România, denumit generic "Donkey Kong".Drogul...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect