19.1 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Gheorghe Roman candidează pentru un nou mandat de primar al Mediașului

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Actualul primar al Mediașului, Gheorghe Roman, a anunțat că își mai dorește un mandat de primar și în consecință va candida la alegerile locale din acest an. Roman a făcut anunțul vineri pe pagina sa din rețeaua de socializare Facebook.
Acesta a explicat că de la preluarea mandatului a mers peste tot prin Mediaș pentru a putea vedea exact care sunt problemele reale. De asemenea, a înțeles că modernizarea și dezvoltarea Mediașului implică atragerea de fonduri extrabugetare, fie că sunt fonduri europene, fie că sunt fonduri de la Guvernul României.
Gheorghe Roman spune, tot pe Facebook, că după 3 ani de muncă la diferite proiecte, s-a obținut finanțare pentru unele obiective care nu ar fi putut fi realizate cu banii din bugetul local.
Acesta a mai afirmat că a avut discuții cu colegii săi din PNL Sibiu și Mediaș și a decos să candideze pentru încă un mandat de primar al municipiului de pe Târnava mare.
„Dragi medieșeni, ca primar am înțeles încă de la preluarea mandatului că pentru a cunoaște problemele reale ale Mediașului este extrem de important să iau la pas orașul și să am cât mai multe întâlniri cu dumneavoastră. Pentru mine și echipa mea a fost foarte clar că putem moderniza și dezvolta orașul doar dacă atragem cât mai multe fonduri extrabugetare – europene și guvernamentale.
Astfel că, după o muncă în echipă de peste 3 ani primim vești bune și foarte bune cu privire la unele obiective de investiții extrem de importante pentru oraș, investiții pe care nu le-am fi putut realiza niciodată din taxe și impozite locale.
Vom promova astfel în următorii ani lucrări pe fonduri europene și guvernamentale, nerambursabile de peste 150 milioane de euro. Ținând cont de faptul că toate aceste investiții trebuie să-și atingă scopul în folosul medieșenilor, în urma discuțiilor pe care le-am purtat cu colegii mei din PNL Mediaș și Sibiu, dar și cu foarte mulți cetățeni, am luat decizia de a candida pentru un nou mandat de primar la alegerile locale din acest an”, a fost mesajul postat pe rețeaua de socializare Facebook de primarul Mediașului.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Turnul Sfatului NU va putea fi vizitat de Noaptea Muzeelor. Vântul puternic a făcut probleme

Turnul Sfatului a fost închis de autorități și nu va putea fi vizitat, sâmbătă, atunci când se organizează Noaptea...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect