25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Mădălina Moga a câştigat faza naţională a Olimpiadei Sportului Şcolar

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Rezultate excelente pentru doi jucători de tenis din masă din Mediaş, elevi ai Liceului Teoretic „Axente Sever”. Mădălina Moga a câştigat faza naţională a Olimpiadei Sportului Şcolar, iar Andrei Pînzar s-a clasat pe locul 3 în aceeaşi competiţie.
Faza națională a Olimpiadei Sportului Școlar la tenis de masă a fost găzduită de municipiul Târgoviște in perioada 20-21 mai 2022. Mădălina Moga și-a învins toate adversarele la feminin și a încheiat pe prima poziție la această competiție. Tot pe podium, dar pe poziția a treia a încheiat Andrei Pânzar competiția la băieți, iar bilanțul participării elevilor Liceului Teoretic Axente Sever ne arată că Mădălina Moga este prima pe țară iar Andrei Pânzar este al treilea cel mai bine cotat elev la tenis de masă.
Mai trebuie adăugat faptul că Mădălina Moga a contribuit decisiv în această primăvară la promovarea echipei Clubului Sportiv Municipal Mediaș in Divizia A la tenis de masă și s-a calificat la Olimpiada Națională a Sportului Școlar alături de Andrei Pânzar.
„Îi felicităm pe elevii noștri pentru aceste performanțe deosebite, îi felicităm pe antrenorii care îi îndrumă la CSM Mediaș și ne exprimăm speranța că tenisul de masă este și va rămâne un izvor nesecat de talente la Mediaș”, este mesajul conducerii Liceului Teoretic „Axente Sever”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect