27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Medieșeanca Alexandra Hudea, în finala probei de 3.000 de metri la FOTE 2022

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Atleta medieșeană Alexandra Hudea a concurat în finala probei de 3.000 de metri la Festivalul Olimpic al Tineretului European.

În perioada 24-30 iulie localitatea Banska Bistrica din Slovacia a găzduit a XVI-a ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). Competiția a cuprins 10 discipline sportive, la ea participând o delegație de 92 de sportivi ai României. Municipiul Mediaș a fost reprezentat de atleta Alexandra Hudea. Sportiva pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean a reprezentat România în finala de 3.000 de metri.

banner

Alexandra a încheiat cursa în 10 minute, 3 secunde și 69 de sutimi, și chiar dacă nu a terminat pe podium, a avut o prestație care îi dă speranțe pentru competițiile care urmează până la finalul acestui an. România a încheiat a XVI-a ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European la atletism pe locul al 12-lea, cu șapte medalii, una de aur, trei de argint și trei de bronz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect