17.9 C
Sibiu
sâmbătă, mai 4, 2024

Nici o şansă pentru CSU! Formaţia pregătită de Hristu Şapera a câştigat extrem de uşor în Sala Transilvania

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

CSU Steaua3Galben-albaştri au avut o prestaţie extrem de slabă la primul meci oficial de pe teren propriu, din Liga Naţională. Elevii antrenaţi de Dan Fleşeriu au pierdut fără drept de apel în faţa celor de la Steaua Bucureşti, scor 60-76 (29-45). Meciul din această seară nu a avut poveste, practic de la startul jocului şi până la final nu s-a pus deloc problema învingătoarei. Sibienii au început dezastruos, având un prim sfert îngrozitor. Ei au marcat abia opt puncte, cu douăzeci mai puţine decât oponenţii lor. Astfel, după primele zece minute, scorul arăta 8-28. Nivelul doi a fost singura rază de lumină pentru gazde, care au început printr-un pressing foarte avansat şi au contestat toate loviturile adversarilor. Fapt care le-a adus recuperări şi puncte pe tabelă, după 3 minute, scorul fiind 10 la 0 pentru CSU, deci 18-28. Kevin Hardy a adus show-ul încă o dată cu patru slam-dunkuri spectaculoase. Şi apoi, a reintrat în joc Marko Marinovic cu “arma” sa binecunoscută, aruncarea de trei puncte. Aruncări care au însumat 14 puncte în prima repriză, deoarece nimeni de la CSU nu a părut a vrea să îl deranjeze pe acesta când se pregătea să dea la coş, iar sârbul nu a iertat acest lucru. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 29-45.


Steliştii au oprit „motoarele” în sfertul patru
Jocul mai bun din al doilea sfert a fost un simplu “foc de paie” pentru CSU. Sfertul trei a avut o singură echipă pe teren, Steaua. “Militarii” nu au evoluat la un nivel extraordinar, dar ineficienţa cruntă a gazdelor în atac, cu numai 9 puncte pe tabelă, le-a uşurat treaba oaspeţilor ca să se desprindă şi mai hotărâtor, la 25 de puncte, scor 39-64. Ultimele zece minute nu au mai contat, roş-albaştrii au părut “în autocar” spre Bucureşti şi abia au reuşit douăsprezece puncte, cu nouă mai puţin decât “vulturi”. S-a terminat 76 la 60 pentru Steaua, dar a părut că putea fi mult mai rău dacă jucătorii lui Hristu Şapera nu opreau “motoarele” după min.30. Kevin Hardy a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 20 de puncte. Chiar şi aşa, el nu a fost cel mai bun om al meciului deoarece a dispărut din joc în a doua parte. De partea cealaltă, Marinovic a avut 18 puncte, însă forţa echipei sale a fost cheia principală care a înclinat balanţa încă din minutul 1. Atmosfera a fost una plăcută pe toata durata disputei, deşi au fost surprinzător de puţini spectatori la meciul contra Stelei, în jur de 800. „Un meci în care am intrat extrem de timoraţi de valoarea jucătorilor Stelei. Au dat 22 de puncte din recuperări ofensive, ceea ce nu este posibil. Nu ai cum câştiga în aşa fel”, a declarat la final, Dan Fleşeriu, antrenorul lui CSU.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Cozonacul, o istorie delicioasă

Cozonacul a devenit un simbol al tradiției și al sărbătorilor pascale, aducând bucurie și gust delicios pe mesele familiilor...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect