25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Restricții de circulație, pentru cursa ciclistă „Criteriul Primăverii”

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Sâmbătă, 21 MAI 2022, Asociatia Club Sportiv Aria pentru Sport organizeaza cu sprijinul Primariei Sibiu si a Consiliului Judetean Sibiu a IX-a ediție a competiției cicliste rutiere de masă „Criteriul Primăverii”.

Întrecerea, care se derulează ca în toți anii precedenți, sub genericul „Mișcare pentru sănătate” va reuni la start peste 400 concurenți (feminin și masculin) din municipiul și  județul Sibu, precum și din țară.
Concursul se înscrie între manifestările și acțiunile din județul Sibiu, subsumate sportului de masă și promovării mersului pe bicicletă ca mijloc alternativ de deplasare, de sport și de agrement.
Actiune cofinantata de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Judetean Sibiu
Traseul competiției, care măsoară 19 km, este: Gradina Zoologica (start tehnic)  – DJ 106 A – Rășinari – DJ 106 D – Poplaca – DJ 106 R – Calea Poplacii (intrarea în oraș, zona Inspectoratului Judeţean de Jandarmi) – Sosire           
 Pentru siguranța cicliștilor, pe traseul menționat mai sus, sâmbătă, 21 mai a.c. circulația rutieră va fi închisă, după cum urmează:
-Între orele  8:30 – 10:00 pe tronsonul Dumbrava Sibiului (zona Hotelului HILTON) –DJ 106 A spre Păltiniș, până în Rășinari, la intersecția cu DJ 106 D (podul peste râul Șteaza);
– Între orele 9:20 – 11:00 pe DJ 106 D Rășinari (podul peste Șteaza) spre Poplaca – Poplaca –  DJ 106 R spre Sibiu, până în cartierul Valea Aurie, intersecția străzii Calea Poplăcii cu str. Valea Aurie.  Același interval orar de interdicție este valabil și în sensul de mers invers, din Sibiu – Valea Aurie către Poplaca.
Cerându-vă scuze pentru disconfortul creat, sugerăm conducătorilor auto cu urgențe, care necesită deplasarea în zonele adiacente parcursului cicliștilor să utilizeze următoarele variante:

  • Sibiu – DN 1 (Cristian) – DJ 106 E până la Orlat sau spre localitățile din Mărginimea Sibiului;
  • DJ 106 M din Orlat către Gura Râului;
  • DJ 106 J pe Valea Mărăjdiei, pentru cei care merg spre Păltiniș.

În situația în care cicliștii vor parcurge traseul mai rapid, circulația rutieră va fi redeschisă anticipat intervalelor orare menționate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect