19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

3000 de metri alergaţi în mai puţin de 10 minute

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Anca Bunea a reuşit să alerge 3000 de metri în mai puţin de 10 minute. Pentru atleta medieşeancă, rezultatul de 9:55.29 a însemnat locul 2. Ea şi-a completat evoluţia la tineret printr-un loc 6 la 1500 de metri, distanţă pe care a parcurs-o în 4 minute, 43 secunde şi 24 de sutimi.

banner

 

Junioara nu s-a oprit aici, ci a reprezentat CSŞ Mediaş şi la seniori, categorie unde a obţinut locul 5 la 3000 m.

Vasile Hermann (antrenor) : „La 3000 de metri puteam câştiga, am condus până în ultimii 180 de metri dar nu a fost să fie. Nu este uşor să vii să alergi în sală după ce faci afară, ajungi să te sufoci câteodată. Este un rezultat bun, mai ales văzând oboseala acumulată în acest sezon de Ancuţa, care nu a avut pauză deloc. Practic, noi ne-am dus la competiţie cu pregătirea ce am făcut-o în acest an şi nu am avut timp să ne axăm pe eveniment cum facem de fiecare dată, deoarece toate cursele din 2012 şi 2013 au fost extenuante. La un moment dat şi Anca spunea că nu mai poate şi ar dori o săptămână mai liberă. După campionatul naţional de juniori de la sfârşitul săptămânii, vom avea antrenamente diferite, light pentru început, care îi vor permite să se odihnească. Apoi vom începe să ne axăm pe campionatul naţional de cros din 2 martie care este foarte important. Avem un an greu, în care Ancuţa trebuie să participe la curse foarte importante şi grele, apoi ea are şi examenul de bacalaureat şi după toate acestea să decidă ce va face în viitor, daca va merge în America sau la un club român sau chair să rămână la Mediaş, deşi sunt foarte mici şanse. Cel mai important este faptul că are dorinţa de a fi în faţa plutonului, de a învinge.”

Sportiva anului 2012 nu şi-a terminat periplul în capitală, urmând a participa, vineri, la Campionatul Naţional de Juniori I. 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

BNR prognozează o inflație și mai mare în 2022 și 2023. Isărescu: „A intervenit o temperare a consumului”

Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României, prognozează o inflație de 13,9% la sfârșitul acestui an, o valoare mai...
spot_img

Știri pe același subiect