25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Turul Ciclist al Sibiului – 2022: se anunță cea mai tare ediție din istoria competiției

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Turul Ciclist al Sibiului 2022 va aduce la start trei dintre cele mai importante echipe din ciclismul mondial și se anunță a fi cea mai tare ediție din istoria întrecerii.
Județul Sibiu se pregătește pentru o ediție de zile mari a Turului Ciclist, una care va aduce nume grele la start, începând cu 1 iulie și până pe 5 iulie. Prezența celor de la Bora Hansgrohe în anul 2020, în care au dominat Turul Ciclist al Sibiului, se vede ca beneficiu și 2 ani mai târziu. Nemții au fost mulțumiți de modul cum a fost organizată întrecerea și cum s-au prezentat cei ce conduc TCS, astfel încât aprecierilor lor s-au auzit acolo unde trebuie. În consecință, în iulie alte 2 mari echipe de ciclism vor fi prezente în orașul nostru. Este vorba despre Team Jumbo Visma și Astana Qazaqstan Team. ”Două superputeri ale ciclismului mondial” – așa cum sunt numite de specialiști – echipe care de ani de zile au rezultate la cel mai înalt nivel. Am putea spune că doar Ineos, Movistar, UAE și Quick Step sunt singurele ce pot rivaliza cu ele în ciclism, cel puțin în ultimii 10 ani.
Team Jumbo Visma este formația lui Primoz Roglic, fost participant la Turul Sibiului care a cucerit trei ediții ale Turului Spaniei, a fost tricou galben în Turul Franței și a câștigat alte competiții importante. Slovenul va încerca în iulie să câștige Turul Franței, iar colegi ai săi vor încerca în aceeași perioadă să triumfe la Turul Sibiului. Jumbo Visma a fost cea mai tare formație de ciclism în 2019 și 2020.
Astana Qazaqstan Team a dat nenumărați campioni naționali de-a lungul celor 15 ani de activitate. Au câștigat de 3 ori Turul Italiei, de 2 ori Turul Franței și o dată Turul Spaniei. Întreceri unde au obținut multe victorii de etapă, alte clasări în top 10 și au câștigat tricouri distinctive. Apoi, în clasice și curse de o săptămână au triumfat de multe ori.
Bora Hansgrohe are de gând să fie din nou cea mai tare echipă de la Turul Sibiului, fix cum au fost în 2020 când Gregor Muhlberger a câștigat întrecerea, iar Pascal Ackermann a fost imbatabil la sprint.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect