0.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Bilete la 10 lei pentru toate filmele de la cinematograful Ion Besoiu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Bilete la 10 lei pentru toate filmele de la cinematografului Ion Besoiu.

Din 20 ianuarie, biletele la orice proiecție din programul cinematografului „Ion Besoiu” vor costa „numa’ 10 lei”.

banner

Centrul Cultural „Ion Besoiu” oferă publicului de toate vârstele posibilitatea de a urmări pe marele ecran producții de top, la cel mai mic preț din Sibiu chiar și la premiere.

Acesta este angajamentul pe termen lung asumat de TVSat 2002, compania care administrează Centrul Cultural „Ion Besoiu”, într-o perioadă în care toate se scumpesc.

Recuperăm timpul cu familia

„După doi ani în care pandemia de Covid-19 ne-a ținut departe de cei dragi și de locurile pe care le frecventam cu plăcere, cu toții ne dorim acum să recuperăm din timpul pe care l-am petrecut în casă.

Însă, în ultima perioadă, creșterea prețurilor ne-a adus din nou motive de îngrijorări. În acest sens, Centrul Cultural ‘Ion Besoiu’ vine în întâmpinarea celor care doresc să se relaxeze vizionând un film bun la cinematograf și să nu își facă griji nici măcar pentru prețul biletului. De ce? Pentru că la Cinema ‘Ion Besoiu’, începând cu data de 20 ianuarie biletul va costa numa’ 10 lei.

Prin această campanie, ne dorim să fim alături de comunitatea sibiană și ne propunem ca toți cei care care ne trec pragul să rămână cu o experiență cât mai plăcută. Echipa Centrului ‘Ion Besoiu’ vă așteaptă în fiecare săptămână, de marți până duminică, cu cel mai ieftin bilet din Sibiu și cu cel mai mare zâmbet!”, a declarat Krisztina Roman, director vânzări Centrul Cultural „Ion Besoiu”.

Cinematograful „Ion Besoiu”, dispune de cea mai mare sală de cinema 3D din oraș, cu o capacitate de peste 500 de locuri, tehnologie video de ultimă generație și acustică senzațională, precum și o sală de 109 locuri prevăzută, de asemenea, cu dotări la standarde înalte pentru a garanta plăcerea experienței de vizionare, acum la cel mai accesibil preț din Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect