18.1 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

O experiență contemporană a legendelor pop-rock la Filarmonica Sibiu

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sâmbătă, 11 mai, ora 19.00, Sala Thalia a Filarmonicii de Stat Sibiu va găzdui un eveniment muzical inedit, ce promite să redefinească experiența unui concert obișnuit: turneul național ICONS. Sibiul devine astfel unul dintre cele nouă orașe incluse în acest circuit de excepție.

Matei Ioachimescu, unul dintre cei mai talentați flautiști ai momentului, va conduce acest spectacol memorabil. Publicul este invitat să se bucure de reinterpretări captivante ale unor legende ale muzicii pop-rock, precum Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith.

Publicitate

Alături de Matei Ioachimescu, vor urca pe scenă Irina Rădulescu, marimbafonista română de prestigiu, Romanian Flute Ensemble, un grup de flautiști tineri și talentați, și Maria Rizea la tobe. Acești muzicieni, cunoscuți pentru interpretările lor captivante și pentru contribuția lor la proiecte de succes precum “Legends”, “inSuflu” și “La Vida Loca”, promit să ofere publicului o experiență muzicală de neuitat.

Publicitate

Proiectul ICONS se bucură de creativitatea și virtuozitatea unor artiști de prestigiu, dar și de colaborările cu compozitori de renume precum Gabriel Almași, Dande Popescu, Ciprian Pop, Mihai Popean, Jorge Rojas și Aurelian Băcan.

Matei Ioachimescu, liderul proiectului, a declarat: „Mă încântă colaborarea cu acești tineri respectabili ai artelor muzicale din România. Ce rezultă din creativitatea și energia cu care fiecare membru contribuie la proiectul ICONS este un produs cultural de mare clasă, care sperăm să fie o referință în peisajul artistic național.”

Biletele pentru acest eveniment sunt disponibile la casieria Filarmonicii și online pe iabilet.ro, la prețul de 30 lei (50% reducere pentru elevi, studenți și pensionari). De asemenea, toți posesorii pachetelor de bilete pentru trimestrul III al Stagiunii 2023/2024 „Henry Selbing” beneficiază de acces gratuit.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Maratonul Internațional Sibiu 2024 prin ochii voluntarilor

În mijlocul agitației și efortului depus în timpul Maratonului Internațional Sibiu 2024, cei 650 de voluntari au adus o...

Știri pe același subiect