16.3 C
Sibiu
sâmbătă, august 13, 2022

VIDEO Inspecția s-a terminat: Transfăgărășanul se deschide mai repede în acest an

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

CNAIR a decis să deschidă mai devreme decât de obicei circulația pe Transfăgărășan, astfel încât românii să poată vizita mai mult timp această șosea care leagă Transilvania și Muntenia peste munți.

Potrivit unui anunț al CNAIR, circulația rutieră se redeschide pe Transfăgărăşan (DN 7C) miercuri, 15 iunie, începând cu ora 08.00

banner

Practic, sunt ridicate restricțiile impuse la finalul sezonului de anul trecut, între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), pentru toate categoriile de autovehicule.

CNAIR anunțase anterior că se fac inspecții pe acest drum pentru a se verifica dacă există condiții de deschidere. Drumarii au făcut eforturi pentru deszăpezirea și curățarea drumului, cu ajutorul condițiilor meteo favorabile, astfel încât circulația să fie deschisă cu două săptămâni mai devreme față de data de 1 iulie, la care se deschide de obicei acest drum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect