17.9 C
Sibiu
vineri, septembrie 22, 2023

MINDSPOT PREZINTĂ JOCUL SĂPTĂMÂNII: CAMELOT JUNIOR

Cele mai citite

Camelor Junior, este un best seller ar jocurilor educationale pentru copiii de la 4 ani.
De ce este Camelot Jr. un joc educational?
Dezvolta vederea in spatiu, puterea de deductie, imaginatia,  rationamentul logic in gasirea solutiilor de construire a castelului conform premizelor si cerintelor date.Scopul jocului si tematica jocului, acela de a ajuta printul sa salveze printesa, ii ajuta pe copii sa relationeze mai usor cu jocul, antrenandu-le astfel rabdarea, perseverenta si atentia.Productia este de calitate si la standarde europene: lemn si culori non-toxice.
Vino la MindSpot să afli mai multe detalii despre cum jocurile educationale pot ajuta in dezvoltarea gandirii copiilor si nu numai.
În săptămâna 17 septembrie 2016 – 24 septembrie 2016, jocul Camelot Junior are pe rafturile MindSpot, magazinului tău de jocuri educaționale și de societate, o REDUCERE de 10%!
Pentru a beneficia de reducere vino cu ziarul Sibiu 100% în magazinul nostru și mai poți beneficia de 5% REDUCERE la oricare alt joc.
Oferta este valabilă doar în perioada mai sus menționată.
Ne găsești pe Șos. Alba Iulia Nr.6, colț cu str. Onisifor Ghibu, de marți până vineri între orele 13:00-19:00 și sâmbăta între orele 11:00-19:00.
Informații suplimentare găsești și pe www.facebook.com/mindspotro, pe email la info@mindspot.ro sau telefonic la 0727757534.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Egal cu un om în plus: FC Hermannstadt – FCSB 2-2

FC Hermannstadt și FCSB au terminat la egalitate, 2-2, într-o partidă în care sibienii avut un jucător în plus...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect