11.8 C
Sibiu
vineri, mai 17, 2024

Cristi Dulca, reconfirmat la Gaz Metan

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

dulca gaz metan treiCristi Dulca, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, a fost reconfirmat pe banca tehnică de conducerea clubului, asta după ce la finalul partidei cu Dinamo, pierdută cu 2-1, acesta a lăsat de înţeles că ar urma să plece de la echipă:

Publicitate

„Voi avea o discuţie cu cei din conducere, dar cred că va fi greu să mai continui aici. S-ar putea să fi fost ultimul meu meci la Mediaş”, a spus Cristi Dulca la microfonul celor de la LookTV.

Publicitate

Preşedintele clubului, Ioan Horoba, şi-a exprimat susţinerea pentru antrenorul echipei sale, aruncând săgeţi către arbitrul Alexandru Tudor, cel care s-a aflat la centru în partida cu Dinamo:

Publicitate

„Nu-l dăm afară! A fost o declaraţie dată la supărare, pe fondul unei noi înfrângeri, la care a contribuit şi patriarhul arbitrajului românesc, Alexandru Tudor. A avut o manieră de arbitraj şmecherească. Nu ne-a acordat un penalty la un henţ, pe care nouă din zece arbitri l-ar fi dat. Iar la golul egalizator marcat de Dinamo a fost ofsaid clar. S-a mai prăvălit un mit. Tudor să rămână la mânăstiri, să nu mai vină la meciuri şi să omoare destinele fotbaliştilor”, a declarat Horoba, potrivit prosport.ro

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Problemă majoră de sănătate în România: „Chiar poți tuși până la moarte”

România a înregistrat, în primul trimestru al acestui an, 112 cazuri de tuse convulsivă, de şapte ori mai multe...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect