11.3 C
Sibiu
joi, mai 2, 2024

Cristi Dulca, reconfirmat la Gaz Metan

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

dulca gaz metan treiCristi Dulca, antrenorul celor de la Gaz Metan Mediaş, a fost reconfirmat pe banca tehnică de conducerea clubului, asta după ce la finalul partidei cu Dinamo, pierdută cu 2-1, acesta a lăsat de înţeles că ar urma să plece de la echipă:

Publicitate

„Voi avea o discuţie cu cei din conducere, dar cred că va fi greu să mai continui aici. S-ar putea să fi fost ultimul meu meci la Mediaş”, a spus Cristi Dulca la microfonul celor de la LookTV.

Preşedintele clubului, Ioan Horoba, şi-a exprimat susţinerea pentru antrenorul echipei sale, aruncând săgeţi către arbitrul Alexandru Tudor, cel care s-a aflat la centru în partida cu Dinamo:

Publicitate

„Nu-l dăm afară! A fost o declaraţie dată la supărare, pe fondul unei noi înfrângeri, la care a contribuit şi patriarhul arbitrajului românesc, Alexandru Tudor. A avut o manieră de arbitraj şmecherească. Nu ne-a acordat un penalty la un henţ, pe care nouă din zece arbitri l-ar fi dat. Iar la golul egalizator marcat de Dinamo a fost ofsaid clar. S-a mai prăvălit un mit. Tudor să rămână la mânăstiri, să nu mai vină la meciuri şi să omoare destinele fotbaliştilor”, a declarat Horoba, potrivit prosport.ro

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Ce pensie va primi președintele Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă

Preşedintele Klaus Iohannis va împlini împlini 65 de ani, fiind născut la 13 iunie 1959, aceasta fiind și vârsta...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect