18.1 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Bugetul Mediașului va fi dezbătut public

Cele mai citite

Primăria Mediaș va organiza marți, 23 ianuarie, cu începere de la ora 16:00, dezbaterea publică a proiectului bugetului local aferent anului 2024.

Acesta poate fi consultat pe site-ul municipalității – www.primariamedias.ro, accesând secțiunea Informații Publice – Informații financiare – Buget – Proiect Buget 2024.

Cetățenii și organizațiile legal constituite pot transmite sugestiile cu privire la proiectul de buget local până în data de 28 ianuarie, la adresa de mail primaria@primariamedias.ro sau la sediul Primăriei municipiului Mediaș – Centrul de Informare pentru Cetățeni.

Întregul proiect de buget al municipiului Mediaș va fi supus dezbaterii și aprobării Consiliului Local în luna februarie.

352 de milioane de lei va fi bugetul municipiului Mediaș pentru anul în curs. Reprezentanții municipalității au postat pe site-ul Primăriei Mediaș proiectul de buget pentru acest an.

Peste 324 de milioane de lei este bugetul pentru acest an al municipiului de pe Târnava Mare. De asemenea, 22 de milioane de lei este valoarea proiectelor cu finanțare internațională.

La veniturile din buget se adaugă și excedentul de peste 27 de milioane de lei, astfel încât totalul veniturilor și disponibilului din excedentul bugetar va fi de 352 de milioane de lei.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Andrei Terian (ULBS) a câștigat premiul „Dimitrie Cantemir” pentru Științe umaniste

Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării a făcut publică, pe site-ul propriu, lista câștigătorilor Galei Cercetării Românești, ediția 2024. Printre...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect