13.1 C
Sibiu
duminică, septembrie 25, 2022

E.ON modernizează 45 km din reţeaua municipiului Sibiu, în 2016

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Sociatatea E.ON Distribuţie a finalizat, anul trecut, în municipiul Sibiu, modernizarea a circa 30 kilometri de conducte şi branşamente, pe un număr de 51 de străzi, iar pentru acest an obiectivul este modernizarea a circa 45 kilometri de conducte şi branşamente de gaze naturale pe 63 de străzi.
Valoarea totală a proiectelor de investiţii pentru perioada 2015-2016 este de circa 25 milioane lei.
Compania a reușit, în 2015, încheierea unui amplu proiect de investiţii derulat în ultimii ani în municipiul Sibiu: înlocuirea a peste 100 de km de conducte şi branşamente, însemnând 20% din lungimea reţelei de gaze naturale a municipiului.
În ultimii 10 ani, E.ON a investit circa 75 milioane de lei pentru modernizarea a 250 kilometri din reţeaua de gaze naturale a municipiului Sibiu, ceea ce înseamnă circa 50% din lungimea întregii reţele care deserveşte consumatorii din oraş.
În aceeaşi perioadă, la nivelul judeţului Sibiu, investiţiile au totalizat 180 milioane lei, reprezentând modernizarea şi extinderea a 770 kilometri de reţelele de distribuţie a gazelor naturale.
”Creşterea siguranţei consumatorilor depinde în egală măsură de modernizarea reţelei şi de modul în care sunt utilizate diversele surse de energie. În acest an compania îşi propune să continue investiţiile în modernizarea reţelei, pentru creşterea siguranţei și a calităţii serviciilor oferite clienţilor, dar şi campaniile de conştientizare a populaţiei privind respectarea cu stricteţe a regulilor de utilizare a surselor de energie”, precizează reprezentanții E.ON Distribuție, într-un comunicat de presă.
Cele mai importante investiţii ale companiei au fost derulate la Mediaş, Cisnădie, Dumbrăveni, Avrig, Tălmaciu, Ocna Sibiului, Bazna, Slimnic, Şura Mică, Şura Mare, Biertan, Brateiu, Coveş, Dârlos, Alma, Roşia, Nucet, Cornăţel, Richiş, Şmig, Păuca, Bogatul, Presaca, Broşteni, Soroştin, Ţapu şi Sadu.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect