19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Evenimentele nopţii de Revelion la Sibiu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Şi în acest an Primăria Sibiu va marca printrun program special noaptea trecerii dintre ani, care să îi aducă pe sibieni şi pe turişti în Piaţa Mare pentru a sărbători împreună. Organizatorii au pregătit câteva surprize care să creeze o atmosferă specială de sărbătoare în noaptea de Revelion. Invitaţii de anul acesta sunt trupele Non Profit, Riff, Juke Box şi Cargo care vor concerta pe scena din Piaţa Mare. Un element inedit este adus de spectacolul de lasere, lumini şi foc realizat de CBU Collective. Aceştia îi vor acompania pe artişti pe toată durata concertelor, iar spectacolul de lasere va face ca atmosfera din Piaţa Mare să fie spectaculoasă şi să transforme Revelionul întrun moment cu adevărat special.

banner

Toţi cei prezenţi în Piaţa Mare se vor putea bucura şi de tradiţionalul foc de artificii care marchează trecerea dintre ani şi care va dura aproximativ 15 minute. Efectul său va fi amplificat şi de spectacolul realizat de CBU Collective.

Evenimentele organizate cu ocazia Revelionului se vor desfăşura după următorul program :

22:30 Non Profit
23:15 Riff
00:00 Artificii
00:15 Cargo
01:00 Juke Box

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul Primăriei Sibiu şi are un buget de 153 800 lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

BNR prognozează o inflație și mai mare în 2022 și 2023. Isărescu: „A intervenit o temperare a consumului”

Mugur Isărescu, guvernatorul Băncii Naționale a României, prognozează o inflație de 13,9% la sfârșitul acestui an, o valoare mai...
spot_img

Știri pe același subiect