24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Oficial european la Sibiu

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Doamna Doris Pack, preşedintele Comisiei pentru cultură şi educaţie a Parlamentului european, va vizita România între 2 şi 4 decembrie la invitaţia dlui deputat Ovidiu Ganţ şi a dlui subsecretar de stat în Departamentul pentru relaţii interetnice, Helge Fleischer. în cadrul vizitei, dna Pack va avea în 3 decembrie o întâlnire la Cluj-Napoca cu conducerea Universităţii Babeş-Bolyai şi va susţine o conferinţă cu tema „Politica în domeniul culturii şi realitatea europeană” în aula Institutului pentru studii internaţionale din cadrul Universităţii.
La Sibiu, doamna Pack se va întâlni cu primarul Klaus Iohannis şi cu Reinhart Guib, episcopul desemnat al Bisericii Evanghelice C.A. din România. în 4 decembrie va avea loc o discuţie cu conducerea Universităţii Lucian Blaga. La ora 12.15, doamna Pack va prezenta o prelegere cu titlul „Capitalele Culturale Europene – vitrine ale politicii culturale europene” în aula Avram Iancu a Universităţii Lucian Blaga.
Sâmbătă, 4 decembrie, la ora 11, va avea loc o conferinţă de presă a dnei Pack şi a dlui deputat Ovidiu Ganţ la sediul FDGR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Spectacolul „Sacru și profan” din sezonul australian al FITS, anulat din motive medicale

Ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu stăteau și sub tema "Sacru și profan". Acesta...
spot_img

Știri pe același subiect